Stavlja se na uvid Nacrt izmjene dijela Urbanističkog projekta „Gradsko jezgro“

Obavještavaju se građani i stručna javnost da se Nacrt izmjene dijela Urbanističkog projekta „Gradsko jezgro“ (izmjena VI), stavlja na javni uvid.

Javni uvid se može izvršiti u prostorijama Opštinske uprave opštine Prnjavor u Odjeljenju za prostorno uređenje, ulica Karađorđeva broj 2, prizemlje, kancelarija broj 4 i 7 i u prostorijama nosioca izrade plana, Planing-a d.o.o. Prnjavor, ulica Svetog Save broj 37, svakim radnim danom od 07.00 do 15.00 časova

Javni uvid počinje 12.05.2020. godine i traje 30 dana, odnosno do 10.06.2020. godine.

Primjedbe i sugestije na Nacrt plana mogu se upisati u knjigu prijedloga, primjedbi i sugestija koja se nalazi u Odjeljenju za prostorno uređenje i u prostorijama nosioca izrade plana Planing-a d.o.o. Prnjavor, kao i dostaviti poštom.

Sve informacije vezane za javni uvid u nacrt plana, mogu se dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje, putem email urbanizam@opstinaprnjavor.net i na broj telefona: 051/660-905.

Opština Prnjavor

6 Comments

    • Zasto taj takozvani JAVNI uvid nije Online? Na internet stranici od Opstine Prnjavor ne postoji link. A ko ce pamentan u vrijeme ove vanredne situacije ici da pogleda isti? Lopovska posla, vanredno stanje a javni uvid?! To je vise nego kriminalno! Nadam se da ce narod na sljedecim izborima ukljuciti svoj zdrav razum i otjerati ovu bandu sa celnih pozicija!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*