Startuju fudbaleri Ljubića – Sutra dolazi Zvornička Drina

Na fotografiji kapiten Danko Segić koji sutra izostaje zbog žutih kartona

U nastavku našeg programa govorimo o sportu,odnosno nastupima prnjavorskih ekipa tokom vikenda koji je pred nama.Najveće interesovanje vlada za start fudbalera Ljubića u proljećnom dijelu prvenstva,koji počinje sutra poslije podne. Premijeru će ekipa našeg prvoligaša imati na domaćem terenu protiv zvorničke Drine.

Zimska pauza donijela je mnogo kadrovskih promjena.Redove Ljubića napustili su Mihajlo Svjetlanović, Srdjan Mrzić, Milovan Novaković, Mamadu Žalou i Andrej Bosnić. Angažovano je nekoliko novih imena, kao što su Mihajlo Savanović, Ognjen Jaćimović, Anđelo Guzijan Filip Račić, Njegoš Zeljković, Dejan Živković, a ulogu šefa stručnog štaba preuzeo je Darko Maletić.

Utakmica Ljubić-Drina počinje sutra u 14 časova, a svih osam utakmica prenosiće Radio Republike Srpske.

Zvanični nastup imaće i rukometaši Sloge. Nakon pobjede u prvom kolu izražene rezultataom 58:18, protiv ekipe Broda, sutra će Prnjavorčani dočekati u dvorani Sloga, sastav prvoligaša Bijeljine. Pobjednik će se plasirati u treće kolo Kup takmičenja.

U Potočanima će u nedjelju biti odigran 40. po redu šahovski turnir, posvećen pripadnicama ljepšeg pola. Riječ je o skupu koji ima dugu i bogatu tradiciju, a prijave se primaju u nedjelju do 10 časova. Organizator će i ove godine biti mjesni Šahovski klub POŠK, a pokrovitelj Skupština opštine. Za pet najboljeplasiranih takmičarki obzbijeđene su novčane nagrade.

Za kraj ovog pregleda dodajmo da će fudbaleri Borca iz Šibovske imati tokom vikenda još jednu kontrolnu utakmicu.Početak proljećne sezone u Četvrtoj područnoj ligi predviđen je u nedjelju 14.marta,kada će u Šibovskoj gostovati sastav Omladinca iz Brestovčine,kod Gradiške.

Radio Prnjavor / Brane Radulović

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*