Stari panoi prnjavorskih srednjoškolaca završili u smeću

Danas smo dobili fotografije bačenih panoa, bivših maturanata iz JU CSŠ “Ivo Andrić”.

Prnjavor.info

11 Comments

  1. Otkada to diplome imaju rok trajnja? Po kojem zakonu se to odredjuje? Ko je izlapio? Koju skolu ste vi zavrsili? I tako dalje …
    Puno pitanja , a ko ce da ” odgovori ” ili ” da odgovara “?

  2. Tako ćete i vi srednjoškolci zavrsiti na smetlištu ove države.To vam je znak sta misle o vama.Potrosna roba.Pisaju po vama a vi ćutite.Ustajte dizite se u slavu i čast.Bitite se za sebe jer tamo će vas poslati.pravo i smetlište.

  3. Kakva je to nevidjena sramota, zar je moguce da tako nešto neko uradi, pa to je kao da rušite spomenike uspomene zivote, škola treba da se diči svojim djacima, zaista nemam rijeci.

  4. Ovo nikome ne smeta, a smeta vam sto mladi piju na pumpama navece. Ne smeta vam sto brisu djecu iz skole/grada/zemlje. Samo se vi prepirite i budite ljubomorni na sve ljude koji su nesto uspjeli u zivotu.

  5. Završili su u smeću i u osnovnoj školi u Smrtićima, mi bivši đaci izgleda da po mišljenju nove direktorice ružimo školu, zato su naši panoi nepoželjni. Ne počinje istorija škole sa njenim dolaskom na mjesto direktora škole, već istoriju škole čine hiljade njenih đaka koji su prošli kroz školske klupe, žalosno.

  6. Čekaj malo, pa to je neko platio, zar je bilo tesko nekome od tih bivsih skolaraca pokloniti, svako bi od nas to rado sacuvao za uspomenu.
    Sramota, bolje da ste pobacali svoje diplome, i njima je istekao rok trajanja ocigledno cim ste toliko izlapili kao prosvjetni radnici

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*