7 Comments

  1. Dusa me boli kud sam sve sa njim prosao da sam znao ja bi ga uzeo nek stoji u garazi dok sam ziv.Steta je sto u tom novom vatrogasnom nije moglo da se nadje mjesto za ovakav muzejski primjerak koji nas je sluzio 50 godina. Ko ne cjeni proslost nece imati ni buducnost.

  2. Vatrogasno vozilo Kamaz je uvezeno i s acarinom je koštao 70.000KM. Narodnom poslaniku i tajkunu je isplaćeno za vrijeme SDS vlasti 220.000KM za Kamaz!!!

    • Pa kada tako dobro znas da su ovi platili 70.000 a oni prije 220.000 i da se za 8 ili 10 godina niko nije sjetio da uhapsi i kazni kaznom zatvora i oduzimanjem 150.000 pronevjerenog novca sa budzeta.Mozda na papiru stoji da su ovi platili 70.000 a 300.000 su za uslugu prevoza na crno nekome strpali u dzep.Dobro je covjek gore napisao onaj stari fap je trebalo sacuvati za muzej,ali sta ovi na vlasti znaju sta je muzej istorija kultura tradicija.

    • A sto ti to nisi tad objavio pre vise godina nego sad i da li imas dokaze za to Ako imas lepo kopiraj i postavi ovdje . Pusti to rekla kazala i pausalno optuzivanje. Napisi konkretno po imenu ko sta kad kako… Ili cuti zauvek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*