7 Comments

  1. Dusa me boli kud sam sve sa njim prosao da sam znao ja bi ga uzeo nek stoji u garazi dok sam ziv.Steta je sto u tom novom vatrogasnom nije moglo da se nadje mjesto za ovakav muzejski primjerak koji nas je sluzio 50 godina. Ko ne cjeni proslost nece imati ni buducnost.

    • Taj FAP je i mogla samo KAMIKAZA voziti! Zato su ga bacili jer ovi danasnji vozaci to neznaju voziti….

  2. Vatrogasno vozilo Kamaz je uvezeno i s acarinom je koštao 70.000KM. Narodnom poslaniku i tajkunu je isplaćeno za vrijeme SDS vlasti 220.000KM za Kamaz!!!

    • Pa kada tako dobro znas da su ovi platili 70.000 a oni prije 220.000 i da se za 8 ili 10 godina niko nije sjetio da uhapsi i kazni kaznom zatvora i oduzimanjem 150.000 pronevjerenog novca sa budzeta.Mozda na papiru stoji da su ovi platili 70.000 a 300.000 su za uslugu prevoza na crno nekome strpali u dzep.Dobro je covjek gore napisao onaj stari fap je trebalo sacuvati za muzej,ali sta ovi na vlasti znaju sta je muzej istorija kultura tradicija.

    • A sto ti to nisi tad objavio pre vise godina nego sad i da li imas dokaze za to Ako imas lepo kopiraj i postavi ovdje . Pusti to rekla kazala i pausalno optuzivanje. Napisi konkretno po imenu ko sta kad kako… Ili cuti zauvek…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*