Stanić imenovan za povjerenika PDP-a u Prnjavoru

Perica Stanić, nekadašnji direktor SIPA, na sjednici Predsjedništva PDP imenovan je za povjerenika stranke za Prnjavor, te predsjednika Odbora za bezbjednost PDP.

Predsjednik PDP, Branislav Borenović, kaže da je Stanić snažno pojačanje u redovima PDP.

– Drago mi je što je čovjek njegovog iskustva, znanja i značaja odlučio da nam se pridruži. Siguran sam da ćemo imati odličnu saradnju i da će izuzetno doprinijeti kreiranju i sprovođenju poltika PDP – rekao je Borenović.

Stanić se prije nekoliko mjeseci pridružio PDP, a na sjednici Glavnog odbora stranke, održanoj u februaru, izglasan je za člana ovog stranačkog organa.

TVK3

3 Comments

  1. da potpuno unište SDS jer SDS nije sav ( u potpunosti) izdajniči i je li to hoće da stvore nešto poput potpuno engleskog PDP-a i takozvanog narodno-oslobodilačkog fronta Predsjednice Jelene?? Čim je to saznao dotični na slici se na vrijeme prerokirao ali ne traje to zadugo. Gdje li će predsjednik Govedarica Vukota, ma nije mene briga za njih i oni sebi traže posao preko naroda nego onako pitam. imam neki osjećaj……..

  2. ali šta ćeš kad ti narod bude sudio kao izdajniku? Koliko si stranaka promijenio za lovu? Lupi se skote izdajnički ,ne čekaj sud naroda za izdaju! Bježite u druge stranke misleći da ćete izbjeći kaznu i od gazde vam iz Amerike, ne , nećete, čim vas potroši on vas pušta niz vodu kao uvijek u istoriji , kao ono u vodi ili pored vode koja teče , puste te kao svako g koje ga je služilo !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*