7 Comments

 1. Nama je sve mjerilo samo da namamimo narod da se samouništi tako što će da izglasa nas na Vlast a vjerujte nje teško ga navući na tanak led posebno kad je neka kriza kao sada . Šta zna narod (dio naroda) šta je svjetska ekonomska kriza,čuo je on za to ali ne zna o tome ništa, on kaže ja hoću da živim ,njega ne interesuje okolina države,regija,svijet,on ne poznaje te odnose,poluobrazovan je itd. Nemali dio naroda samo vjeruje TV Lažoviziji BN i tako će da ekonomski i politički propadne, ta Lažovizija finansirana od nevladinih američkih oraginzacija,Soroša i drugih ustvari svojim lažima samo ide u prilog Dodiku.

 2. Tebi ako je semafor mjerilo da li Prnjavor treba da ima status grada onda je ocigledno da ti je izgorila neka lampa.

  • Sve zavisi koliko je ko u životu osvijetlio i vidio, tako da jednima je grad, a drugi samo sarkazmom mogu izjasniti svoj stav prema ovoj presmiješnoj komediji.

   Prnjavor je selendra razvijena bez uma i plana, gdje većina njih su skinuli gumene čizme, okrenuli leda štali i stoci, pa sada kao građani postali.

   Uzmimo par banalnih primjera sa mog vidika, zašto nije grad:

   1. Grad ima ulice i parking mjesta za određen broj stanovnika koji žive u njima, a i za njihove goste.

   2. Grad ima trotoare, a ovaj naš ima 30% ili koliko, poneki su čak svoje objekte tako neplanski izgradili, da nema sada ni mogućnosti da se naknadno naprave. Ali legalizovalo je se i to, nekako.

   3. Grad ne pušta kanalizaciju u rijeku, 2023 godine.

   4. Pa ima ono dosta toga….

  • Mišo,da li vama nisu izgorele sve lampe kad još niste skontali ili nećete da kažete da mi sve koristimo da se zgadite vi narodu i da narod izglasa reformisani SDS i PDP u Vlast da mi preko njih bez problema slomimo manji bh entitet pa ko neće da živi u BiH ima traktore i u majčicu Srbiju ako vas mi prije toga ne uhvatimo.Niko ne treba da se boji SDS-a jer ovaj današnji SDS nije ni sličan onom iz rata, ovaj današnji je reformisan od strane zapadnih službi da to vaš narod ne može nikada prepoznat nit će.PDP je čisto engleska partija.Tako da pazite šta radite…………………….

   • Jedino što je na ovom portalu glupo, da se može koristiti isto ime, pa hajvani ga prljaju. Ali eto, neka, ako ti je lijepo.

 3. Mogu da mu dadnu status velegrada, ali u stvarnošću ostaje obična kasaba. Ubrzo ulazi u knjigu ginesovih rekorda, grad sa jednim semaforom.

  • Očigledno ne živiš u Prnjavoru kad ga mrziš. Samo budala i umobolesnik može da mrzi svoje rodno mjesto! Da nisi neki efendija, ma u svakoga i u svašta se vi pretvarate na internet portalima umjesto da radite kako treba a ne na silu da dovodite SDS i PDP koji su vam potaman za …..Pošto udarate kao bikovi nikad ništa nećete imati ni dobiti! Ne radi se to tako na silu kao volovi…..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*