SRPSKAINFO OTKRIVA DETALJE TRAGEDIJE U PRNJAVORU Mujkić pod uticajem AMFETAMINA usmrtio djevojčicu

Nisvet Mujkić (25), koji je u subotu uveče automobilom u Prnjavoru usmrtio trinaestogodišnju V. R. u trenutku nesreće bio je drogiran, otkriva Srpskainfo.

Prema našim informacijama, Mujkić je bio pozitivan na amfetamin, a kod njega je prilikom hapšenja pronađena droga.

Ova teška nesreća desila se u subotu oko 21.30 časova u centru Prnjavora, kada je Mujkić upravljajući automobilom „golf 4“ usmrtio djevojčicu dok je pokušavala preći ulicu na pješačkom prelazu.

Tom prilikom i on i njegov suvozač su zadobili povrede i bili su prevezeni na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, ali su nakon ukazane pomoći pušteni na kućno liječenje.

Uzbro nakon što je pušten iz bolnice, Mujkić je uhapšen zbog izazivanje ove teške nesreće.

– Nakon što se desila nesreća, Mujkić je alkotestiran i urađen je test na droge i pokazalo se da je pozitivan na amfetamin. Tada je on i njegovo vozilo policija pretresla i pronašla određenu količinu marihuane kod njega – otkriva izvor Srpskainfo.

On pojašnjava da je odmah nakon toga on priveden i obavljena je kriminalistička obrada nad njim.

– Kad se uzme obzir gdje se i kako desila nesreća, da je ubijeno dijete od 13 godina i da je on bio pod uticajem opijata, očekuje se da mu tužilac predloži pritvor – pojasnio je naš sagovornik.

Zbog ove nesreće Prnjavor je zavijen u crno i samo se o ovoj nesreći priča, a mještani očekuju da se bahati vozač kazni maksimalnom kaznom.

– Sve nas je pogodila ova nesreća, zar dijete tako da izgubi život. Da je u centru grada udario vozilo dok je prelazila pješački prelaz. Ovo je strašno – rekla nam je jedna mještanka.

Prema pričama poznanika porodice nastradale djevojčice, ona je to veče izašla u grad da prošeta sa prijateljicama i oko 21.30 krenula je da sačeka tatu koji je trebao doći po nju.

– Dok je prelazila ulicu, ogromnom brzinom na nju je naletio taj Mujkić i usmrtio je na licu mjesta. Nikome nije jasno zašto je vozio tolikom brzinom. To je ulica gdje ima puno parkiranih vozila i gdje uvijek ima dosta pješaka koji prelaze ulicu – ističe naš sagovornik.

On dodaje da se pješački prelaz, iz pravca iz kojeg je išao Mujkić, vidi sa udaljenosti od 100 metara.

– Tom ulicom niko normalan ne vozi više od 20 kilometara na čas, a Mujkić je doslovno letio kao raketa – prepričava pomenuti sagovornik šta se dešavalo u subotu uveče.

Kaže da je samo nekoliko trenutaka nakon nesreće, naišao otac od djevojčice koji je došao tu po nju, jer su se tako ranije dogovorili.

– Svi koji su tu bili to veče kažu da je prizor bio užasan i da to nikada neće moći zaboraviti. Jedan od očevidaca mi je ispričao da su se i vozač i suvozač čudno ponašali nakon nesreće – rekao je prijatelj od porodice nastradale djevojčice.

Dodaje da je tijelo djevojčice bilo pod autom, a da su njih dvojica pitali gdje mogu oprati ruke i pitali gdje se nalaze.

Goran Obradović – srpskainfo.com

9 Comments

 1. slovenac drogu ko ne želi, može ga sto akvariusa i industrija nuditi. Djeca prodaju na velikom odmoru narkotike, o čemu pricati vise…

 2. Moja prica nema nista zajednicko sa ovom stravicnom nesrecom. Ne zelim optuzivati policiju, ali zakljucujem da je ona neaktivna.Nedavno sam imao posla u MUPu oko putnih isprava, cekajuci dugo u redu ispred zgrade vidjeo sam masu besposlenih policajaca kako setaju po krugu i hladovini. Veliki broj policajskih auta je bio parkiran.
  Profesionalna policija ne sjedi samo u kancelarijama i u hladovini nego je aktivna, ide u policiske patrole, na teren i stalno je prezentna.
  Jedan drugi primjer za mene je bio jos zacudjujuciji, policajac prolazi pored auta iz kojeg izlaze dva maldica, auto je pohabano toliko da lici na “krs”, gume izlizane, auspuh otpao, amortizer pukao i auto je jasno vidljivo nakrenuto na jednu stranu. A, policajac sve to vidi i prolazi “mrtav hladan” pored takvog vozila, umjesto da vozaca zaustavi i takvo auto uputi na tehnicki pregled i iskljuci iz saobracaja. Ovakve slike su mnogi od nas vidjeli. Zacudjuce je i to kako je moguca da takva auta prodju tehnicki pregled, a jos cudnije je da to policija ne vidi.
  Kada bi policija na pomenutoj prici vise radila, sigurno bi bilo i manje nesreca.

 3. Zatvoriti Industri bar i Akvarijus,da prodaju ovakvima kao što je ovaj drogu i alkohol a ovaj da ima zakona ne bi više nikada izašao iz zatvora, ma treba ga samo ubiti.

 4. Ne vide ti narkomani da ima boga, eto i taraGa ubio covjeka u Cazinu. Sve to dodje na svoje.

 5. Glavni krivac je policija koja neradi svoj posao dok kažnjava poljoprivrednike –
  Radnike i ostali posten svijet kojim vozilo sluzi kuća -posao dok god mogu uzeti 20 markica neće mrdnuti jer od narkomama nema nista!!!
  A ova,bitanga ne da leži u zatvoru nego da u 10 godina
  ZIDA KAMEN PO KAMEN DOK NE OZIDA KORITO LIŠNJE DO PRNJAVORA!!!

 6. Njega, Nisveta u zatvor,
  Onoga dilera, preprodavca, koji je Nisvetu Mujkic prodao drogu, isto u zatvor.
  Dileru koji dostavlja drogu drugim, manjim dilerima, tj preprodavcima u Prnjavor, takodje Zatvor.
  I tako do samoga vrha narko-kriminala.
  Sada je na policiji i drugim organima da pokazu odlucnost i pohvataju sve koji prodaju narkotike.
  Ili ce narod morati da uzme stvar u svoje ruke.
  Zivot ove djevojcice se ne moze vratiti, NAŽALOST.
  PROBAJMO SPASITI DRUGE ZIVOTE I DRUGU DJECU.

 7. Prvo ga stisnuti od koga je kupio drogu koliko je kriv on toliko i onaj što mu je prodao. I odma govna po kratkom postupku.

  • Jedan od najkvalitetnijih komentara koji je ispratio ovu tragediju je upravo izrekao,, Prnjavor ”. Prvo ispitati kako je dosao do droge.? Tom spoznajom ce se spasiti vise zivota nego postavljanjem (a sto odobravam) lezecih policajaca..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*