Spektakl u najavi: U petak u Prnjavoru finale Kupa

Još dva dana ostala su do finalne utakmice Kupa Republike Srpske za žene u kojoj će snage odmjeriti Radnik Bumerang iz Bijeljine i Banjaluka.

Kao što je od ranije poznato, domaćin ovog finala biće Prnjavor. Udruženim snagama Opština Prnjavor i Fudbalski klub “Ljubić” nastojaće da ukazano povjerenje Fudbalskog saveza RS iskoriste na najbolji mogući način, kako bi, prije svega bili dobri domaćini, a potom ispomovisali opštinu, grad, klub, fudbal i sport uopšte.

“Siguran sam da će djevojke iz Bijeljine i Banjaluke odnijeti pozitivne utiske. Opština Prnjavor je poslije meča organizovala večeru za 70 članova ovog meča, a potrudićemo se i da na samom stadionu budemo pravi domaćini.  Promovisaćemo i našu školu fudbala, koja u ovom momentu broji 165 dječaka i djevojčica među kojima su i kadeti koji su prvaci Omladinske kvalitetne lige grupa 1 i biće im uručene nove trenerke od kluba. U goste dolazi i predsjednik Mile Kovacević, koji će donirati ženskoj sekciji  fudbalskog kluba Ljubić 10 lopti. Mislili smo i na publiku, dijelićemo razne nagrade, vikend odmor za dvoje, ulaznice za bazen, satove i druge zanimljive nagrade. Na sve to tu je i nagrada za publiku od sponzora, besplatno piće i roštilj, zahvaljujući Nektaru, Mesnoj industriji „Trivas“, te pekari „Cvijeta“. Siguran sam ko god bude na stadionu tog dana da će uživati, kako u dobrom fudbalu, tako i ambijentom na stadionu”, poručio je Zoran Deket, prvi čovjek FK Ljubić.

U finalnoj utakmici megdan će podijeliti dvije ponajbolje ženske ekipe Srpske, Radnik i Banjaluka. Obje ekipe takmiče se u elitnom društvu ženskog bh. fudbala. Ulogu favorita teško je pripisati nekome iz više razloga. Finale, jedna utakmica, neutralan teren.

Dame u kopačkama na teren će istrčati u 17:00 časova kada će sudijska pištaljka označiti početak finala. Nema sumnje da će u petak svi putevi voditi ka stadionu “Siniša Peulić”, gdje ćemo dobiti pobjednika Kupa, gdje će se ispisati jedna nova stranica, koja će zauzeti posebno mjesto u istoriji prnjavorskog fudbala. Iako akteri nisu klubovi iz Prnjavora, Prnjavor je poprište finala.

Prnjavor.info / Z. A. /

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*