Snimak nesreće u Prnjavoru: “Audi” završio na krovu (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana dogodila se teška saobraćajna nesreća u Prnjavoru u kojoj je vozač AUDI-ja završio na krovu i iščupao saobraćajni znak

Nesreća se desila u blizini kružnog toka, a na automobila je pričinjena velika materijalna šteta na više automobila.

Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće niti da li ima povrijeđenih.

Nesreća se dogodila zbog neprilagođene brzine na cesti a sigurnosne kamere pokazuju zbog čega je vozač AUDI-ja izgubio kontrolu nad svojim vozilom.

Kao što možemo vidjeti, vozač je krenuo u preticanje automobila BMW sa kojim je ostvario kontakt i izgubio kontrolu nad vozilom.

CRNA Hronika

14 Comments

 1. Juče me je takav jedan sa sivim A6 kod Dušanićeve benzinske pumpe u gradu pretekao, da bis skroz do Fortune na Vijaci ispred mene vozio 40 – 50 km/h zato što jednostavno saobraćaj nije više dozvoljavao. Bahatost tih pojedinaca i sila u glavama, gdje između ušiju puše promaja, to nas ugrožava, poneke i ubija, gdje oni odleže 2-3 godine i ajmo Jovo nanovo.

 2. To su dva mala govneta, jedan sa audijem, a drugi sa bmw-om. Umisljeni, silni, bahati. Trkali se. Zbog te bahatosti, zahvaljujuci samo Bogu, nije niko nastradao. Obilaziti na punoj liniji, par metara pred kruzni tok, moze samo onaj ko nema grama mozga. Zelim vam sve najgore u buducem zivotu, kako vozacima gore pomenutih vozila, tako i njihovim najblizim, jer ih ocigledno nisu vaspitali.

 3. Oduzeti vozacku trajno…bitanga…gdje on pretice!!! Da je nekog usmrtio,dobio bi 5 godina zatvora,izasao za 2 godine i tako to kod nas ide

  • Tako je, bitange i govna!! Sada ih treba sankcionisati zatvorom, ovo je ocigledno, pokusaj ubistva sa predumisljajem, obojice.

  • ti nisi sa ovog svijeta možda živiš na Marsu jer su ti ovakve situacije potpuno nepoznate.Mogao je svašta ali nije. Po tebi je rješenje da ne postoji narod jer onda ne bi postojale nikakve ni greške.Bako,preseli se ti na svoj Mars i tamo uživaj.

   • Trajno rješenje je da se ovakvi vozači sakcionišu kako treba a to je novčana kazna uz kaznu zatvora, tj sve onako kako zakon propisuje. Jedina sreća u nesreći je da nikome nije ništa, to jel moglo nije moglo šta bi bilo ako bi bilo to je sve sudbina. Ovo je svjesno bilo preticanje i jurenje kroz naseljeno mjesto,grad i ovako nešto ne smije proći nekažnjeno.

  • Nije normalno, ovo je pokusaj ubistva i od strane jednog i od strane drugog vozaca. Obadvojicu u zatvorsku ludnicu na 10 godina odmah!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*