Smjena Željka Simića sa mjesta predsjednika SO Prnjavor nije legalna

Odbornik Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Skupštini opštine Prnjavor Željko Simić biće vraćen na funkciju predsjednika Skupštine, sa koje je smijenjen 20. maja 2021.

Tako je presudio Okružni sud u Banjaluci, koji je ustanovio da smjena nije bila zakonita.

TV K3

7 Comments

  1. Par dana poslije povratka, na mjesto prijedsjednika, će biti ponovo smijenjen, dakle to sve, Narod, treba rastjerati, to su teške džabalije, njima nacrtane guske ne bih dao da čuvaju, gdje mi to živimo?

    • Simo ti bi mogao cuvati dvije guske i to je maksimum. Nego pokusaj zarez stavljati iza svake rijeci, malo ih je u tvom tekstu.

  2. Sve što rade SDS i PDP od 2014 godine je po zakonu i poštenju a sve što radi SNSD i Dodik je neustavno i štetno po interese BiH !

  3. Treba tu skupstinu svu raspustiti ali komplet inklusiv i nacelnika opstine te organizovati nove izbore . Pa ko pobjedi nek vlada , ovako par ljudi samo ucjenjuje, malo ove malo one i stalno plivaju. ..
    Sve to rastjerati i dovesti ljude domacine koji ce donositi odluke u ime naroda a ne u interesu pojedinacs

  4. Pa da li je moguce da smjene Skupstinske vecine ne vaze na sudu samo kada se smjenjuju Skupstinskom vecinom funkcioneri SNSD.
    Sramota za sud i Republiku Srpsku.Mada bi on svakako bio vracen novom Skupstinskom vecinom za par sedmica koju je ovoga puta kupio SNSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*