Služeći se prevarama Prnjavorčani se domogli skoro DVA MILIONA MARAKASlužeći se prevarama Prnjavorčani se domogli skoro DVA MILIONA MARAKA

Protiv Danje Pajić (42) i Srđana Cveka iz Prnjavora podnesen je izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da su zloupotrebom službenog položaja i falsifikovnja isprava pribavili protivpravnu imovinsku korist od skoro 1,9 miliona maraka, saznaje Srpskainfo.

Prema našim informacijama Pajićeva je direktor firme „The Velly“, a Cvek je direktor preduzeća „Vedi mani“, oba iz Prnjavora.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je, navodeći inicijale, da se njih dvoje sumnjijče da su sačinili falsifikovanu dokumentaciju.

Ona je dodala da su opisanim radnjama jednom privrednom društvu pričinili štetu, dok je drugom omogućena nezakonita imovinska korist od 1.866.500 maraka.

Blic

4 Comments

  1. Kada ce te poceti da hapsite sudije koji primaju mito i zavlace predmete i okrivljuju ljude ni krive ni duzne samo zato sto traze osnovna ljudska prava koja im neko ugrozava.

  2. Samo im treba poslati inspekciju, uslovi su katastrofa dolje, niti imaš obroka niti imas vode za napiti se. Samo zatvoriti da se jadan narod ne pati.

  3. Oni su za nagradu pored tolike inspekcije kontrole to se samo moze kod nas desiti nezaboravite da taj novac nije samo njihov neko im je davao signal nista nije slucajno kod nas

  4. Nemoj samo da ih zatvore, na kome ce licne frustracije lijeciti “majstorica” (sve zene znaju koja je), dole se desava nevidjeni mobing nad zenama koje su prinudjene da zarade koji dinar. Doticna je licno zasluzna za 99% nezadovoljstva medju radnicima!!! Da vam nepricam o uslovima rada, na prozorima nailon umjesto stakla, masine predhistorijske a u wc nemozes uci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*