13 Comments

 1. Šta je jedan bilbord za takvu zaslugu?! A na svakom Darkinom bilbordu Dodik? Šta, je li on najbolji student, ili se on bira za načelnika? Studentma jedan bilbord a Dodiku stotine. Tom istom Dodiku koji je obesmislio dobre studente izjavom da im desetke i dobar rezultat u školovanju ne vrijede ništa ako nemaju člansku kartu SNSDa! Sram vas bilo, licemjeri! Ti isti studrnti sa bilborda nemaju čemu da se nadaju u ovakvom sistemu i sami ce morati po završetku studija ici iz Dodiklanda, trbuhom za kruhom.

 2. Jeb…vas on. Ide kod nas od kuće do kuće prepo se ko zec. Na sve načine pokušava da dobije izbore, tako i sa ovom gluposti. Što je Brblji dao asvalt i rasvetu do kuće a u selu se ne može proći.

 3. Ajde sada sve da stavimo na stranu i Tomasa i izbore itd.
  A jest i lijepa ova Dejana

 4. Prošle godine nije bilo izbora, pa je isto uradio, na istom mjestu je bilo istaknuto lice jednog studenta. Tako da manite se šuplje priče. Načelniče svaka čast

  • Da, da. Pune 4 godine gledamo njegove predizborne poteze . To je razlika njega i većine ostalih načelnika, nebitno iz koje su polit.opcije.

  • Za @Jadno
   Pa vi tika takate od kad ste iskoristili i prevarili Dragičeviće uz pomoć muslimana (pod uslovom da ti nisi musliman jer oni potpomažu sds i pdp ) i po svemu sudeći tikatakat ćete do trave po krovu.

 5. Jest mozda, ali mogli su i drugi mjesto svog lica postaviti nesto pametnije ili nesto fino za drustvo, ili neku pohvalu ekstra socijalnog clana vlastite partije koji je nekoj babi pomogao kao domacin komsija… ali nazalost svi ozbiljni u nekim odijelima da budu uz narod koji mozda i ne voli nositi odijelo…

 6. Šta je jedan plakat kad ima bar 5000 negovih plakata na području opštine, u pravcu mosta prema Ceranima (Prljača) ima bar 100 komada, ovo je izmotavanje i ulizivanje pred izbore

  • Ne pratim bas nesto ni izbore ni partije jer je “normalan” covjek kao sto Aleksic non stop ga navodi ne mocan da uopste ista ucini protiv cijelog sitema koji nikad nece valjati svima 100% a gdje ce uvijek biti nekih koji ce zloupotrebljavati poziciju svoju da napune vlastiti dzep ili da profitiraju od nekog pritiska ili maltretiranja drugih….

   Oni nasmijani kandidati su nekako i simpaticni… oni koji ni ne mogu pruziti ni osmijeh na jednoj slici koja ce biti na 100000 plakata, sta misliti o takvoj osobi? Hoces da budes siledzija, strog, nadrkan, ljut… pa j*** me svako ako bas i takvi i nece imati emocije za ljude ako je ne mogu ni imati za sebe!

   Ja sam za to da se skinu face, i nek se pokazu sta i kako dobro cine, ne mora to biti neki autoput ili skola, nek svako u partiji da po 2 marke pa neka nahrane nekog ugrozenog. Svako bi primio a niko ne bi dao… 🙂

   Ne znam koga bi glasao ali sigurno necu nekog nadrkanog kao one zaposljene na salterima koji te salju u krug

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*