Siniša Tešanović u seriji “Dobro jutro, komšija” (VIDEO)

U petoj epizodi četvrte sezone popularne domaće serije „Dobro jutro, komšija“ jedna od uloga povjerena je mentoru Dramskog studija Siniši Tešanoviću koji će otjelotvoriti lik prosvjetnog inspektora.

Tešanoviću će ovo biti prvo pojavljivanje u ovoj seriji.

– Kolega iz serije me preporučio scenaristi Peri Spadiću i na njegov poziv sam se odazvao. Najveći motiv da učestvujem je bio da glumim na sceni sa svojim prijateljem Aleksandrom Stojkovićem, kao i sa, mogu reći, bardom Narodnog pozorišta Republike Srpske Zoranom Stanišićem. Svakako, ovo je moja prva uloga u seriji, ranije sam igrao u kratkim filmovima i spotovima – rekao je Tešanović dodavši da je na setu vladala je odlična atmosfera.

– Pored novog iskustva, ovo je bila prilika i da obnovim stare i stvorim nove uspomene, s obzirom da smo režiser Mladen Marjanović i ja smo zajedno studirali – rekao je Tešanović koji priznaje da nije bio svjestan popularnosti.

– Mnogi su me zvali i čestitali mi, a najviše sam srećan što su mlađi članovi Dramskog studija iz Dervente oduševljeni što je njihov mentor igra u seriji i tu se možda ogleda najveći značaj. Nadam se da ću poslije ove epizode imati priliku da igram u još nekim serijama u regionu, a možda se desi i uloga na filmu – kazao je Tešanović.

Tešanovićevu gostujuću rolu u seriji možete pogledati u nedjelju, 29. januara u 20 časova u programu BN televizije.

1 Comment

  1. Kad ce biti nova serija na BN Nijesmo mi od juce?ove dvije su najljepse serije koje BN daje bas su i najsmjesnije serije.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*