Servisne informacije za 15. april 2024.

STANICA POLICIJE: U protekla 24 časa dogodile su se dvije saobraćajne nezode, obdje u Donjoj Ilovi i u oba slučaja riječ je o udaru motornog vozila u srneću divljač. Na autima je pričinjena materijalna šteta.

TERITORIJALNA VATROGASNA JEDINICA: Vatrogasci su imali jednu tehničku intervenciju, drvo je palo na lokalni put u mjesnom području Drenova.

DOM ZDRAVLJA-HITNA POMOĆ: 93 pregleda.

ELEKTRO-PRNJAVOR: Zbog radova na mreži za danas je najavljeno više planskih isključenja struje i to:

09,00-12,00 Štrpci Muse-Živkovići
12,00-14,30 Mamutovac 1
11,30-13,00 Donja Drenova
09,00-11,00Pečeneg Ilova Kneževići

Radio Prnjavor

10 Comments

 1. Elektro-Prnjavor nastavlja po starom i nastavlja praksu isključenja napajanja struje bez ikakvog povoda i valjanog razloga. Tako je danas, 16. aprila, u 19:07 nestalo struje u ulici Živojina Preradovića i nestanak je trajao čitavih tri minuta!!! Struja je ponovo uključena u 19:10 časova!
  Realno posmatrano razloga nije bilo, niti je u tako kratkom periodu mogla nastati neka objektivna okolnost kao razlog isključenja. Naravno posledice mogu da nastanu uređajima u domaćinstvima (zamrzivači, frižideri, tv i dr.) što, ako se desi, oni ne snose naknadu štete. A drugo, kada nestane struje ostaje neizvjesnost vremena ponovnog uključenja i nemoć potrošača-korisnika da završi započeti rad npr.
  Ova isključenja dolaze iz javašluka Elektro-Prnjavora koja skreću pažnju sa svakodnevnih društvenih problema po sistemu – dobro je, može da bude i gore!
  Interesantno je da brojni prnjavorski novinari nikad nisu postavili pitanje odgovornim u Elektru, da pitaju šta je uzrok kratkotrajnog isključenja struje.
  Dotle, neka nam je Bog na pomoći.

  • Pa jel vas pozivamo jos koliko treba 100 godina da glasate za opoziciju ali svi 100 % a mi cemo vam dati sve godinu dana besplatno kao nagradu kad uvezemo iz Turske preko Grcke i bratske Albanije? Kanite se vec jednom tog Dodika ? Jel moze?

   • Pobratime dragi, ako bi neko mogao da razumije o cemu ti pises mozda bi i nasjeo na tvoju foru. Evo ja sam ubacio tvoj text u goole translate i nista ne prevodi, cak sam pokusao i sa AI, i ona zakazala. Kaze AI koje droge koristis, neznam sta je mislila sa tim!

   • jarane bolje i za alaha i za aliju i za muhameda ivu i josipa nego za milorada i crvenu bagru

    • Bolje je i da pobjedi crni džavo nego Dodik, haman je bolje ne imat ni glavu nego da predsjednik bude Dodik koji nam svima ruši državu jednu jedinu Bosnu i Hercegovinu.
     Problem je i dejtonski sporazum koji je omogučio entitete koje treba ukinut. Gledajte kako Kosovo žurno napreduje prema EU i Nato integracijama i kako se tamo dobro živi.Takva treba da bude i Bosna i Hercegovina zajednička domovina Bosanaca svih vjeroispovjesti. Pozdrav Srbima koji misle svojom glavom, posebno Opoziciji koja vas vodi na pravi put i da niko sutra ne ide na dodikov miting koji nam svima ruši jednu jedinu našu ljepu domovinu Bosnu i Hercegovinu , domovinu svih nas.Još jednom pozdrav ljudima koji misle svojom glavom

     • Bilo bi lijepo da i ti spkdobo pocnes misliti svojom glavom a ne miloradovim q…
      Vidis da si beznadezan slucaj, nemas niti prebinene dinara niti jarana da te na kafu pozove, valjda zato imas toliko vremena da nam krv pines ovdje!

      • Ne možete imat i jare i pare. U prijevodu ne može bit i RS i pare. Da li ste vi uopće bar malo normalni? Vama je jedino Milorad u glavi i dižete ga u nebesa na taj način a kao hoćete da imate para? Jeste svjesni kako vaši komentari zvuče drugima?
       Moj savjet je da poslušate opozicione lidere,da glasate svi za opoziciju kako bismo uspostavili BiH bez entiteta a imamo podršku iz Amerike što je najbitnije . Tako bismo izbjegli sve nesuglasice,loš život što bi dovelo da svima nama Bosancima bude život skoro kao u Švicarskoj kako je svojevremeno govorila gospodža Jelena Trivić.Jare i pare nikad nečete imat a vi mislite i pišite što hočete.

      • da napišem da ne izlazite na Dodikove Mitinge jer šaljemo svjetu poruku da smo razdvojeni i da želimo da loše živimo. U Bosni žive Bosanci.

       • oni su vaši i to je više nego jasno. Pričaju na isti princip u politici kao vi poturice.To o čemu govoriš zajedno sa opozicijom ćeš samo okačiti mački o rep.Tu opoziciju naravno da vi mrzite a mi je nećemo nikad htjeti ni prihvatiti kao srpski narod. To su klasične izdajice kao i opozicija u Srbiji. Vodite ih sebi kući ako su vam dobri. Znam da nećete jer su vam potrebni da kevću u Republici Srpskoj. Ali, dok oni kevću , posao se radi a oni će ostati kao g na cjedilu. Opozicija se treba ponašati na drugi način a ne na način u kome ciljaju na narod jer su ljuti što ih nije podržao već ih vi podržavate pa su vam oni non stop gosti na vašim federalnim medijima gdje pljuju sve živo i neživo u Republici Srpskoj ali su vam oni manjina i jedino oni mogu da se poturče kao tvoji nekada /tačnije islamiziraju/,inače će ostati kao zadnji otpadak u wc u vremenu koje slijedi.i vi ste tako nastali kad se dio srpskog naroda pobunio pa se poturčio nekada.

        • Mislim da tamo i spavaju pljujući po cijelom narodu. Dvorska luda Vukanović,pa ispušena muštikla Šarović koji nije imao damu pa je srušio SDS po naređenju amer. ambas. najbolji bi bio da nosi suknju ili još bolje dimije, zatim Jelena Predsjednica je takođe non stop tamo frlja,petlja gluposti,Pa Borenović,Miličević,nema kakve mrake nema na tim televizijama….Sami sebi skaču u stomak ! i samo neka tako nastave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*