SDS: Što hitnije procesuirati lice koje je pucalo na Miladina Stanića

Srpska demokratska stranka upućuje bezrezervnu podršku Miladinu Staniću, šefu Kluba poslanika ove stranke u Narodnoj skupštini RS na koga je danas pucano u Prnjavoru.

“Kao stranka osuđujemo brutalni napad i ranjavanje naše poslanika. Da li ovaj napad ima i političku pozadinu o čemu već sad postoje određene indicije, odgovor treba da daju nadležni organi u najkraćem mogućem roku”, saopšteno je iz SDS-a.

“Oružani napad na šefa Kluba poslanika najveće opozicione stranke u svakoj demokratiji je alarmalntan događaj i zbog toga tražimo od nadležnih institucija što hitnije hapšenje i procesuiranje počinioca oružanog napada na Miladina Stanića”, poručuju iz SDS-a.

SDS navodi da je napadač na stanića već poznat javnosti i traže maksimalnu zaštitu svog narodnog poslanika u danima pred nama.

N1

6 Comments

 1. Nebi vam gazdama bio namjestu sve pokradeno prisvojeno sto ste oteli od ove sirotinje necete se nauzivati oteto prokleto

 2. Svakako nije u redu da je na Stanica pucano iz pistolja . Ali vise nego ocigledno je da je to sukob lokalnog karektera i ko zna iz kojeg rszloga se desilo.
  Stvarno pitanje koje zelim da postavim je u stvari ;
  Zasto bi se to sad resavalo pre svih drugih pokusaja ili izvedebih ubistava? Da je pucano na nekog drugog seljaka u Kremni to se znaci nebi moralo hitno resavati nego ksd dodje na red???
  Ja sam mislio da su svi gradjani ravnopravni i isti pred zakonom???
  Da je to politicki motivisano odnosno naruceno ubistvo bilo bi i izvedeno jer svaki dan citamo po novinama kako se to radi…
  Ovakve sumnje i prozivanje policije po politickoj liniji nisu u redu jer policija ipak radi . Biili su , nasli oruzje, nasli caure itd.. Nemoze policija presudjivati pociniocu krivicnog djela … I nije u redu da Stanic izjavljuje da nema povjerenje u policiju i nece dati izjavu kod iste a mi obicni gradjani trebamo i moramo to raditi. Ipak narodni poslanik treba i mora imati pumo povjerenje u sistem u kojem zivi ili se politickim putem boriti da taj sistem radi ksko treba a u interesu i zastiti SVIH gradjana a ne samo tkz.politicara.

  • E jebga Nastazija! Ja mislio neka ozbiljna osoba ono obična blesulja piše po ovom porztalu! Pa svi su znali da Miladinov rođak nije normalan i da neda kraj kuće prolazit javnom cestom Miladinu i još jednoj porodici. Čatvoro djece iz komšijske kuće idu 2 kilometra okolo do škole zbog budaletine koja nema djece!! A ti blesuljo odma digla na politiku! Moraš doktoru izgleda da si popušila kuronu jadna ti!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*