SDS Prnjavor o problemu grijanja u školama

Ponovo na svjetlo dana izlazi neodgovornost u rješavanju prioritetnih problema opštine Prnjavor, ali ovaj put to osjećaju oni koji su najmanje za to krivi i odgovorni – učenici uzrasta od šest do devetnaest godina. Učenici dvije srednje i jedne osnovne škole u našoj opštini redovno dolaze u školu, ispunjavaju svoje obaveze, očekujući da i drugi ili stariji ispune svoje obaveze prema njima. Obaveza jeste i zagrijati školski prostor, ali kao i mnoge druge nije riješena. Pošto se za ovaj problem znalo od ranije zašto nije riješen u toku ljeta.

Ako je bilo loše, zašto se nije riješilo? Ako se nije riješilo, da li je neko za to odgovoran? Ako je odgovoran, da li snosi posljedice? Ako treba da snosi posljedice, zašto se to ne dešava? Ne očekujemo ništa moralno prema opoziciji, ali zahtijevamo moralnu odgovornost prema djeci, njihovim roditeljima i jednako važnim prosvjetnim radnicima.

Po starom običaju i ovaj problem načelnik koristi za slikanje i objave na društvenim mrežama. Ne bi nas čudilo i da dobijemo koju sliku sa dronom od 16000 КM koji je nabavljen na vrijeme da se sve stigne snimati i slikati. Tražimo od njega i odgovornih u opštini da izađu u javnost, upute izvinjenje učenicima, roditeljima, prosvjetnim radnicima koji ponovo rade u neadekvatnim uslovima.

Zahtjevamo da se najozbiljnije pristupi rješavanju ovog problema, odrede rokovi i ako je potrebno djeca pošalju kući za taj period oni zaslužuju najviše pažnje i potrebni su im najbolji uslove za školovanje a ne hladne učionice.

OO SDS Prnjavor

 

18 Comments

 1. Naprijed SDS, zbog SDS sam napustio Prnjavor, daj boze da opet SDS dodje na vlast i ovi njegovi klinci botovi, pa da jos vise stanovnika napusti ovaj grad, naprijed SDS, upropastite sve!!!

  • Pa Miodraze valda je sada Snsd na vlasti vrati nam se da sacuvamo ovakvu vlast ne dozvoli da SDS ponovo dodje na vlast.Ako i dodju mogu da dodju, ali samo kao clanovi SNSD-ea kao npr.Obren Petrovic i drugi.

 2. Koji ste Vi glupanderi pa to je za Bogu plakati , da postoji tako glup i zatucan narod kao sto ste Vi… Zima je svoj deci , nema veze u kojoj su im roditelji partiji… Ma Vi ste stoka!!!!!! Treba Vas samo kandzijati i udarati . Upregnuti Vas ko volove pa se tamo u brazdi koskajte cija je partija bolja…

 3. Kotlovi su propali zato što nikad nisu održavani po propisu i nije urađena izolacija ispod kotlova

 4. Našli ovi iz SDS-a da pričaju o školstvu. I njihovo vrijeme se više izdvajalo za pse lutalice nego za kompletno škosltvo!

  • Za vrijeme SDS je napravljen, vrtić u gradu i Donjoj Ilovi, napravljena je Muzička škola i nađen je investitor za
   OŠ ” Branko Ćopić” koja je za vrijeme Darkićevog prvog mandata bila zatvorena. Takođe u sve škole je dovedena pitka voda.

   • Mile brate sto petljate postenog coveka gospodina Malinovica u te vase traceve i zajebancije . Sad hoces reci Sds ga nasao i nagovorio da on napravi skolu. Daj molim te postedi nas tih bljuvotina i ti sto propagiras Sds i oni drugi sto propagiraju snsd… Niste Vi nizasta ni jedni ni drugi… Prnjavoru treba neovisni kandidat za nacelnika da sve redom pocisti … Radno nesposposobne, nekvalifikovane, radno nezainteresovane dzabalebarose koji sisaju budzet do krvi.

    • Gledaj to kako hoćeš. Činjenica je da je Malinovć za vrijeme Gatarića napravio školu i najveću stambenu zgradu! A za Tomašeovog mandata i pored privredne zone proizvodnju prebacio u Srbiju.

 5. Svi znaju da je sve to nabavljeno u mandatu SNSDa. Niko više ne pada na Darkove fazone da je uvijek kriv neko drugi. Prvi mandat mu je bio čisti promašaj a ovaj je tek katastrofa!

 6. Jos samo da dodam da u ovom slucaju nacelnik nista nije kriv, da ne bude da ga branim ali tako je. Ovdje se treba postaviti pitanje od koga su nabavljeni kotlovi i kolika im je bila garancija ako su je uopšte i dali.
  Odgovorni su oni koji su lozili i zasto prije svake grejne sezone ne provjere sistem i same kotlove, svako od nas prije sezone grijanja kod kuce provjeri sistem, ocisti dimnjak i samu peć. Ako već pametujete i krivite nacelnika onda je i Sinisa Gatarić kriv koliko i tomaš, za njegovog su mandata nabavljeni kotlovi i njegov je dupeuvlakač bio direktor. Vi kao opoziciona stranka umjesto da trazite da se utvrdi porjeklo kotlova i zasto su loseg kvaliteta i ko je pokupio maslo u nabavci vi samo znate da upirete prst u načelnika, jer hoćete da skrenete pažnju sa svog direktora koji je bio u to vrijeme kad su kotlovi nabavljeni.

 7. Ja ako dobro racunam i ako su kotlovi nabavljeni prije pet-sest godina onda je direktor skole bio clan SDS-a Dragoslav Ninković, velika uzdanica.

 8. Načelnik se slika u školi sa djecom koja sjede u hladnim učionicama i pravi na njima političke poene. Bruka.

   • Čuj ovi iz SDS-a pitaju ko je odgovoran? Oni nemaju kredibilitet da bilo šta pitaju. Zašto se ne pitaju dali je iko bio odgovoran kad su njihovi šverceri bili na vlasti?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*