SDS Prnjavor: Nezadovoljni smo radom lokalne skupštine

Klub odbornika SDS-a Prnjavor održao je danas konferenciju za medije povodom dešavanja na sjednici Skupštine opštine Prnjavor. Oni su demonstrativno napustili lokalno skupštinsko zasjedanje, a razloga za nezadovoljstvo, kažu itekako imaju.

TV K3

Klub odbornika SDS-a Prnjavora napustio je rad sjednice Skupštine opštine i to je izraz nezadovoljstva članova ove stranke. Kao razloge navode preobiman dnevni red od 550 strana, za 28. tačaka dnevnog reda, koji im je kasno dostavljen, a na bitne stavke kao što je Plan kapitalnih ulaganja odvojena je samo jedna strana.

Neozbiljnim navode i to da je izlaganje Rebalansa budžeta načelnika Odjeljenja za finansije u dvije do tri rečenice, te je i to jedan od razloga napuštanja sjednice.

SDS-ov Branko Šikanjić je rekao da Srpska demokratska stranka neće više tolerisati neovlašćeno i nezakonito djelovanje izvršne vlasti, tj. načelnika opštine te pojedinih načelnika Odjeljenja, a to se odnosi na nekoliko aktivnosti.

Iz SDS-a su zamjerili i nepodržavanje prijedloga za naziv lokalnog puta od Donje Ilove do Tromeđe koji je bio Put Motajičkog bataljona. Pitaju šta se promijenilo u par dana, kada je Klub odbornika SNSD-a dodao samo jednu riječ i njihov prijedlog za taj put glasi Put boraca Motajičkog bataljona.

Šef Kluba odbornika SDS-a Slaviša Jenjić izrazio je nezadovoljstvo za put kroz Kremnu i Drenovu koji je nakon završetka izgradnje autoputa ostao devastiran, a opština nije našla za shodno da kandiduje taj put za sanaciju, kažu u SDS-u.

Poručuju da opština mora da ima sluha za svakog građanina i svaku Mjesnu zajednicu, te je napuštanje Skupštine opštine prvi izraz nezadovoljstva članova SDS-a.

TV K3

5 Comments

  1. Isti ste ko ovi u vladi sto rade to je tolika bruka nevidjena u skupstini srami te se bruka jedna vi poslanici je..o vas onaj ko vas izabra da camite gore sram vas bilo

  2. Puna podrška Veliboru, doktoru Sikanicu i Prodanovicu!
    Časnim borcima !
    I da znaju da su časni borci uz njih !
    Načelnika sram i stid a pogotovo Simića i Živanića koji su bili borci tog bataljona !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*