Sastanak povodom usaglašavanja zajedničkih odluka i mjera na nivou lokalnih zajednica

U Prnjavoru je danas održan sastanak načelnika i gradonačelnika susjednih opština i gradova, a u povodu usaglašavanja zajedničkih odluka i mjera na nivou lokalnih zajednica, ukoliko Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske, od 15.04.2021. godine u novom Zaključku o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane virusom korona u RS , bude propisao mjeru da će rad ugostiteljskih objekata za smještaj, ishranu i piće na području grada/opštine biti propisan od strane štaba za vanredne situacije grada/opštine, u zavisnosti od epidemiološke situacije u tom gradu/opštini, uz obavezno poštovanje uputstava JZU „Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske“.

Sastanku su pored načelnika opštine Prnjavor Darka Tomaša i njegovih saradnika, prisustvovali i gradonačelnik Dervente Milorad Simić, načelnik opštine Čelinac Vlado Gligorić, načelnik opštine Laktaši Miroslav Bojić, i načelnik opštine Srbac Mlađan Dragosavljević, sa svojim saradnicima.

Usaglašeno je takođe, da će se ovakvi sastanci redovno održavati i u narednom periodu, a sve u cilju donošenja što efikasnijih odluka i mjera za dobrobit svih stanovnika opštine/grada.

Opština Prnjavor

1 Comment

  1. kada opština misli pomoći nas ugostitelje umjesto da nas komitet maltretira, rođak DRAŽENU MIKIĆU hvala na finansijskoj pomoći za odlazak na proteste

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*