Sastanak PDP-a u Prnjavoru: Perica Stanić povjerenik PDP-a od sada i član Predsjedništva stranke (VIDEO)

U Prnjavoru je održan sastanak povjereništva Partije demokratskog progresa povodom priprema za predstojeće lokalne izbore na koje će u Prnjavoru izaći sa zajedničkim opozicionim kandidatom Milanom Petrovićem.

Sastanku je prisustvovao predsjednik stranke Branislav Borenović koji je istakao da je povjerenik PDP-a u Prnjavoru Perica Stanić postao i član Predsjedništva PDP-a.

Partija demokratskog progresa vraća se na velika vrata u Prnjavor sa ozbiljnim i odgovornim ljudima,  poručeno je na sastanku povjereništva PDP-a u Prnjavoru, te je ovom prilikom istaknuto da će povjerenik PDP-a u Prnjavoru Perica Stanić od sada biti i član Predsjedništva stranke.

Uz dugogodišnje znanje Perice Stanića PDP će biti jedna od stabilnijih političkih partija u Prnjavoru , istakao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

U PDP ističu da su će uskoro razgovorati sa koalicionim partnerima iz Srpske demokratske stranke oko podrške za zajedničkog kandidata za gradonačelnika Prnjavora Milana Petrovića, ističe Borenović.

Podsjećamo, PDP izlazi na ove izbore u 47 lokalnih zajednica sa kandidatima za načelnike i gradonačelnike, ali i odborničke liste.

TV K3

2 Comments

  1. da nam nešto pametno prozbori o Crnoj kući u Banjaluci nakon II svjetskog rata i da li je Nikola Tesla Srbin jer je rođen na teritoriji današnje Hrvatske a tamo se nalazi i njegova bista kao i u Americi pa shodno tome da nam Gospodin Šarinčanin nešto kaže ako je se slijepio nakon totalnog odljepljenja? Znam da Albanci gromoglasno pozdravljaju svoje sunarodnike npr fudbalere u protivničkoj državi sa tribina pa takođe shodno tome da li bi i Srbi tako trebali da postupe sa nekim svojim igračem u protivničkoj ekipi ili bi ga po mišljenju ŠarinčaniNa najbolje trebalo dobro ispljuvati. Šta ovi Englezi iz Opozicije hoće gore na slici, pa jbt Stanić je promijenio 1500 stranki, od Saveza Komunista pa preko SDS-a ,pa u ENGLESKI PDP a ko zna gdje je još bio i sada mora raditi protiv Republike Srpske !? mora da pojede sve što je nekada izbacio na srpski narod zajedno sa ostatkom tkzv opozicije. Ovako im se šef koji je stigao iz Engleske antisrpske škole udvarao Muslimanima,
    https://www.youtube.com/watch?v=UZNCSbjN9pQ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*