Šarović: Pobjednička atmosfera u Prnjavoru

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je da je atmosfera u Prnjavoru dobra, pobjednička za šta je najzaslužniji kandidat ove stranke za načelnika opštine Milan Aleksić.

TV K3

Šarović je Aleksiću čestitao za uspješno obavljenu predizbornu kampanju, te izrazio uvjerenje da će biti najbolji načelnik Prnjavora jer njegova snaga, energija i karakter garantuju da će poslije pauze od jednog mandata SDS-a u Prnjavoru ponovo imati vlast.

On je ocijenio da je napravljen sjajan izbor sa mladim kadrom na odborničkoj listi SDS-a u Prnjavoru, sa velikim brojem žena. Šarović je novinarima nakon druženja sa kandidatima ove stranke na gradskom trgu u Prnjavoru, rekao da je ponovo došlo vrijeme SDS-a ne samo u ovoj opštini, nego u cijeloj Republici Srpskoj.

“Prnjavor je važno mjesto, sa novim načelnikom počinje proces za 2022. godinu. Ako osvojimo ovu opštinu, treba onda da osvojimo i Banjaluku, odnosno da preuzmemo odgovornost za cijelu Republiku Srpsku”, istakao je Šarović.

Kandidat SDS-a za načelnika opštine Prnjavor Milan Aleksić kaže da su stanovnici ove krajiške opštine sa pažnjom tokom proteklih mjeseci saslušali SDS-ove stavove i ideje kako Prnjavor učiniti boljim mjestom za život, kako od Prnjavora napraviti modernu sredinu.

“Činjenica je da SDS ima jaku podršku. Kao najmlađi kandidat za načelnika ove stranke u Republici Srpskoj i najmlađa lista u Srpskoj imamo za cilj izbornu pobjedu. Želimo priliku da sve što smo čuli od naših sugrađana sprovedemo u djelo. Imamo sve više pristalica što će potvrditi i neka dešavanja narednih dana”, rekao je Aleksić.

On je dodao da SDS ide u dobrom pravcu, da ima šta da ponudi stanovnicima Prnjavora, kao i da je ovo početak uspješne, nove priče za Prnjavor.

SRNA

11 Comments

  • Ne samo da si slijep nego i idiot pa Milan može darki sa glave jesti. Drkic mu je taman do pupka kao i šarovicu, Miladinu, Petrovicu, znači ne mora puno da se saginje!

  • Ma da zato su onaj jazavac Vranić i gazda Djukan nisu Darki do pupka, Milanu ni do muda.

 1. Кад’ видим тог’ усташу Шаровића мука ми дође

  • Kad smo već kod ustasa, kako je Pejina unučica, u kojoj vojsci je bio Tomašev djed u Drudom svjetskom ratu i koje slovo je imo istetovirano na plećki, kako se može nazvati neko ko je Jasenovačku arhivu predao Hrvatima i ide Papi na noge?

   • hahahaha Hvala svim Srbima koji ce glasovati na izborima za SDS i za PDP jer nema nama nista bez zajednickog zivota, bez jedne jedinstvene gradjanske BiH!

   • za Nisi ti neko nego niko
    On ima to slovo i na ku! Nisi znao , ne?
    Smeta vama Željka što joj je otac bio OFICIR VRS i što uspješno brani Republiku Srpsku od verbalnih napada naših neprijatelja koji bi nekako da nas nema a vi iz Prvomartovske koalicije ne smijete ni pisnuti!Papu je u Banjaluku doveo SDS i PDP 2003 godine i ne lupaj, išli ste i vi Papi i svi su išli Papi iz proceduralnih razloga! Jasenovačka građa je spašena od propadanja i to vama iz Prvomartovskog Saveza SMETA! VAMA SVE BAkir piše šta ćete pričati i po tome se poznajete sa mjeseca !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*