Saopštenje ŽFK “Ljubić” Prnjavor povodom nedolaska ekipe ŽFK “Borac” BL na odigravanje utakmice

12.06.2024. godine je trebala biti odigrana utakmica poslednjeg kola Prve Lige Republike Srpske za žene na stadionu Siniša Peulić u Prnjavoru, između ŽFK “Ljubić” Prnjavor i ŽFK “Borac” Banja Luka.

Nažalost gosti iz Banja Luke nisu došli na istu iz njima znanih razloga te se nadamo da ti razlozi nisu ozbiljnog karaktera.

ŽFK “Ljubić” je uvijek bio dobar domaćin a isto tako nadamo se i dobar gost, jer je izlazio na megdan u svakoj utakmici, izlazio je u sastavu i sa po osam igrača da bi ispoštovao svoju obavezu te nije štedio svoje djevojke koje su se stojički uvijek borile.

Cijelu sezonu 2023/2024 su nas nažalost pratile povrede ali smo naš zadatak ispunjavali bez kalkulacija na našu štetu.

Ovim putem molimo nadležne koji su zaduženi za naše takmičenje da posvete pažnju ženskom fudbalu, da sve klubove stave u isti rang, da ako svi moraju ispunjavati obaveze kako od odigravanja utakmica tako isto plaćanja službenih lica, te iste kako je dogovoreno unaprijed, refundirati.

ŽFK “Ljubić” je mlad kolektiv koji je unazad tri godine riješio infrastrukturu najviše iz svojih ličnih sredstava, a isto tako uz pomoć dobrih ljudi i prijatelja kluba, kojih je stvarno puno.

Sledeću sezonu ulazimo sa ciljem pokretanja škole fudbala za mlađe selekcije te takmičenje istih, edukacija trenerskog kadra i plasman među prve tri ekipe u Prvoj Ligi Republike Srpske.

Sportski pozdrav!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*