Saopštenje za javnost povodom objavljivanja i uklanjanja snimka nasilničkog ponašanja funkcionera SNSD-a

Jučerašnju objavu na fejsbuk stranici OO SDS Prnjavor pregledao je veliki broj ljudi i opšti stav je da je ovakvo ponašanje bilo koga za svaku osudu i sankciju, a pogotovo čovjeka koji je zaposlen u instituciji koja se plaća narodnim novcem. Na ovaj način se potvrđuje da smo u pravu kada kritikujemo “sistem” i režim i tu nećemo stati.

Takođe želimo da obavijestimo javnost da nam se juče javila gospođa sa snimka i zamolila nas da izbrišemo video, jer ne želi da ima problema. Naravno da ćemo udovoljiti njenoj želji, jer nam nije cilj politička promocija.

Institucije moraju da rade u interesu građana i da se prema svima odnose sa dužnim poštovanjem, a ne da se zloupotrebljavaju u privatne svrhe, niti da te na ovakav ili sličan način postupa prema običnim građanima.

Zahtijevamo od nadležnih institucija, prije svega od nadređenih dotičnom „gospodinu“, da preduzmu odgovarajuće mjere kako bi se ovakvo ponašanje sankcionisalo.

S poštovanjem,

Predsjednik OO SDS Prnjavor
Nemanja Vasić

6 Comments

  1. Sposoban ovaj Prnjavorski SDS!! Pošalju provokatora, neovlašteno snime čovjeka, nakače na medij i naslađuju se kao oni su čisti kao prepodobni sveci!!
    U prošlosti uzeli od naroda i krv i pare. Zadnju pljačku izvršili -uzeli ilovske pare od vodovoda, digli kredit u vodovod AD i tih para nema!!!

  2. Pa i vi u SDSu imate takve primitivce! Prvi na spisku je Narodni poslanik Stanic.Sto neko ne snimi kako se on obraca zenama i djevojkama fuj.

  3. Za svaku osudu je ponašanje gospodina sa izbrisanog snimka isto kao i ovo moralisanje SDS a posebno gospodina Vasića.

  4. sds ima jednog Topića a i taj je otišao u druge boje samo pojačao tim MIKIĆ , SIMIĆ , SIBINČIĆ

  5. Hahaha sladak ovaj Sds vrlo brzo su zaboravili sta su oni radili i kako su i koliko pljackali otimali i ubijali. Svakako treba kazniti doticnog al nasao je sds da moralise. Samo kad se sjetim kako su se oni istresali na narodu dode mi muka. Kad se sjetim onog topica kako je otimao od naroda pare i ucjenjivao ih za gradevinske dozvole. Na kraju vas molim nemojbte samo da vi moralisete i nekog prozivate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*