Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Prnjavor-Banja Luka naseobina Lišnja

Saobraćajna nesreća na magistralnom putu Prnjavor-Banja Luka naseobina Lišnja.
Vozači se mole za oprez.


Prnjavor.info

6 Comments

 1. gora je vlada i ministarstvo sto je dozvolilo preko 3,5tone da saobraca a ima auto put to samo moze kod nas takvi su i ministri i vlada a narod jos gori

  • Jbg mi smo iz Opozicije poznati da koji poen dobijemo na tuđoj smrti kao što je bio slučaj sa D. D. u B. Luci 2018 godine a Ćaću smo odmah nakon izbora odbacili kao da nikad nije ni bio. On je bio samo potrošna roba.Sve je drugo isto, samo borba za vlast jer to je naša borba za posao i za naše plate obećavajući med i mlijeko jer dio naroda možemo varati dok je živ jer on živi od ljubavi prem opoziciji još od vremena rata dok ne vidi jer ne može da smo se mi davno promijenili i da su nas stranci reformisali i više odavno nemamo ništa sa onim iz rata jer slušamo strance. Prednost nam je što dio našeg naroda u ovo ne vjeruje uz podršku američke TVBN tu i dobijamo bodove , posao i bolje plate. Zato ja slobodno mogu napisati bilo šta o opoziciji jer što se tiče dijela naroda on svakako vjeruje nama iz opozicije.

 2. Dzaba sve represivne mjere putem kamera i radars kada su za volanom idioti i osobe sumnjivog morala. Problem je sto se ljekarska uvjerenja za polaganje kao i sama obuka vozaca ne radi na zavidnom nivou. Garantujem da pola “vozaca” uopste ne ispunjava uslove za upravljanje motornim vozilom. Inspekcijski organi treba da kontrolisu upravo te auto skole kao i ordinacije za ljekarsko, jer vidimo i samo kakvih vozaca ima, skoro je citava porodica ugase zbog nekog idiota i jos veceg koji mu je dao ljekarski nalaz da polaze.

  • Svuda u svijetu pa tako i na Balkanu jedino uslov za vozacku dozvolu B kategorije je da kandidat za polaganje ima dobar vid ..Ostalo se niti trazi niti kontrolise.

   • Ne samo vid već još neke stvari ali ne može niko non stop da prati zdravstveno stanje vozača i stanje njegove svesti. Po inostranstvu malo malo se neko vozilo zabije u grupu naroda……….Vi ljudi baš želite da nam svima duboka država ugradi rfid čip a sve to iz svoje obesti, pakosti,sujete i pogrešnih misli o životu pa ćete izgubiti svu slobodu koju još imate iako svake godine govorite da ne može biti lošije iako je svakim danom lošije……. Strašno što niste svesni svoje nesvesti…..
    Teško čovečanstvu. Blago onom koga nema !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*