Saniran dio puta u Vijačanima

U Mjesnoj zajednici Donji Vijačani saniran je dio regionalnog puta Prnjavor – Čelinac.

Radove na sanaciji dijela puta u neposrednoj blizini Osnovne škole „Vuk Karadžić“ finansira JP„Putevi RS“, a prema zahtjevu i potrebama lokalne zajednice.

Izvođač radova je Niskogradnja Laktaši.

Opština Prnjavor

10 Comments

 1. Kad ce se asfaltirati put od Gornjih vijačana pa do Kulaša? Zna li tko tu informaciju? Kad ce se sanirati mostovi u Prisoju ?

 2. Opstina Prnjavor u MZ D.Vijacani u protekle 4 godine nije ulozila niti jednu jedinu marku.
  Sto se tice saniranja gore navedenoga pravca,tuzno,zalosno,smijesno…je sto opstina Prnjavor objavljuje,sanaciji puta koji je u nadleznosti Republickih institucija.
  Jos zalosnije je,sto je tu sanaciju sredi dr.Jenic preko poznanstava u Banja Luci.

  • Pa vi iz Vijačana ništa neznate i nemožete bez Brblje! On je vaš prvak vatajte Brblju! Svejedno ništa neradi! Jedina mu je manjkavost što je pennzionisan kao blesov!!

 3. Тачно.
  Као и кружни хвалио се гдје се стигао да је он заслужан, Радић му је некидан спустио да су путеви РС урадили.

 4. Ljudi koji vrše vlast su placeni za svoj rad, troše narodni novac iz budžeta i fondova, kada se nešto uradi to nije vijest, već obaveza, šta bi bilo kada bi svaki radnik dnevno objavljivao ono šta je tog dana uradio na svom radnom mjestu.

 5. To nam je nasa vlast dala,heheheheheheheheh aloooooooooooo covjeceeeeee 100 metara asvalta ,nije to šala,pozurite i ponovo za njih glasati,pa bice opet 100 metara za 4 godine.

 6. Kako vas nije sramota?! Godinu dana stoji raskopano 100m ispred skole i sad se hvalite sa tim i jos nije Opstina uradila nego putevi. U jednom od najvecih sela ispred skole makadam godinu dana i oni se hvale sa 100m asfalta, sramite se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*