Romantična prosidba u Banskom dvoru

Da romantika još uvijek postoji, pokazao nam je mladi ljubavni par, Bojan Milijaš i Maja Stojković, koji su svoju petogodišnju emotivnu vezu uokvirili vjeridbom, na nesvakidašnji način, u svečanoj sali Banskog dvora u Banjoj Luci.

Bojan i Maja su se prije pet godina upoznali na Studentskom balu u Banskom dvoru gdje su plesali valcer i od tada su u vezi. Iz tog razloga su odlučili da i sam čim vjeridbe obave na istom mjestu.

Kako je sve to izgledalo pogledajte na fotografijama:

Prnjavor.info

13 Comments

 1. Čudo kako lijepe i pametne žene ne znaju izabrati partnera. Pored njih su uvijek neki šmokljani i nesposobnjakovici, tatini i mamini sinovi koje one moraju vuci kroz život ili šutnuti na vrijeme!

 2. Moga dede tatu, ozenili on nije ni znao, otisao jadnicak da samelje malo kekuruze u vodenicu, kada se vratio cekala ga mlada , i to zakljucana u kieru, onda su i njega zakljucsli zajedno sa njom, da se scucaju , sto bih rekli nasi stari, i scucali se oni , izrodili copor djece, dozivjeli duboku starost i bili sretni i ponosni…

 3. Sto odmah osuti s losim komentarima? Zasto smo toliko jadni, tuzni, neispunjeni?
  Zar nije lakse samo nasmijati se i pomisliti u sebi, neka im je sa srecom(ili ako volite komentarisati, napisati isto). Zar nije lakse biti srecan zbog pocetka zajednickog zivota nekih tamo ljudi, koji ce mozda izroditi djecu, koji ce mozda biti veoma srecna porodica? Ljudi mislite malo ljepse, srecnije, nemojte traziti odmah lose strane svega.
  Lose ako je lose, ono ce svakako jednom izaci na vidjelo, lijepom je tesko da se probije na svjetlo dana.
  Budimo srecni, mnogo je lijepih stvari na ovom svijetu.

 4. Sad je bitno biti HIT na drustvenim mrezama,a nakon godinu dana svako sebi,al trenutno je vazno da se pise o njima,da su objavljeni,cast pravim ljubavima,ali manje vise se sad vise radi zbog popularnosti

 5. Dno dna.Fuj ogavno i odvratno .
  Zelimo cenzuru na ovakve bljuvotine.
  Novinara na goli otok.
  Seljaci jedni zaguljeni.
  Sramotite se
  Kakva je ovo jeftina propaganda
  Kakva je ovo jadna reklama
  Prostakluk i primitivizam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*