Roditelji nakon presude Mujkiću: Kazna ponižavajuća, borićemo se i dalje

Nakon što je Nisvet Mujkić (25) iz Prnjavora danas osuđen na šest i po godina zatvora jer je pijan upravljajući golfom usmrtio djevojčicu Vanju Rudić (13) presuda je izazvala negodovanje građana i porodice, koji su se okupili ispred suda Okružnog suda u Banjaluci, smatrajući da je kazna ponižavajuća.

“Ne znači mi ništa što je pustio koju suzu kajanja, djeteta ni krivog ni dužnog nema”, kažu uplakani roditelji i najavljuju da će se boriti i dalje.

Okupiće se mirno u nedjelju Prnjavoru.

“Šta treba da uradi, da ubije više ljudi da bi dobio maksimalnu kaznu”, poručuje porodica, koja se kako kaže nadala da će dobiti najmanje 13 godina, iako su tražili maksimalnu.

Nezavisne Novine

11 Comments

 1. Ne postoji kazna na ovoj zemlji koja moze zadovoljiti pravdu u potpunosti, u pitanju je smrt nevine djevojcice, takvu pravdu i presudu moze samo GOSPOD BOG donijeti.

 2. Zna li iko kad će i gdje biti okupljanje u prnjavoru da dođemo i mi iz drugih gradova

 3. Тај ће изаћи из затвора прије његове 30-е године и онда ће у некој западној амбасади пожалити се како је угрожен од “ћетника” и ухватити маглу…
  А дјетета никад више…
  Е туго моја…

 4. Stoku drogiranu dati u ruke stricu, ujaku… nek mu oni sude!!! Ni dozivotna robija mu nije dovoljna!!!
  I zasto se izbacuje iz teksta da je ubica Nisvet bio drogiran??!!

 5. Da ga je otac deteta udavio na licu mjesta kao psa odrezali bi mu 20 godina glatko. Jos ce se on zaliti i na kraju svih krajeva nece biti ni 5 god u zatvoru

  • za ubistvo se dobije 6 godina , a za neke gluposti ili nEkom dugovanju od 10 pa nadalje …SRAMOTAAA,A mali mujkic ce sa dobrim vladanjem izaci sigurno za 3 godine. i ostalo ce biti u kucnom pritvotu i na kraju ce pobjeci u sloveniju i njemacku

   • Још ће нас предходно облатити како је угрожен од “ћетника”…
    Тако то иде, нажалост…

  • Naravno da bi dobio, jer to je ubistvo. A smrtni ishod zbog bahate voznje to nije. Ovde nije problem sud i sudija nego zakon, pa i da su htjeli nisu ga mogli osuditi vise.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*