Rezultati ankete: Koga biste u oktobru izabrali za načelnika opštine Prnjavor?

Na dan raspisivanja Lokalnih izbora u BiH (07.05) objavili smo anketu sa pitanjem “Koga biste u oktobru izabrali za načelnika opštine Prnjavor?”.

Anketa je trajala nepun dan, jer su pojedini sa ankete prvo SNSD a zatim i SDS kao i za sada nezavisni kandidat Davor Rosić zamolili da se imena njihovih članova izbrišu sa ankete.

Mi kao redakcija prnjavor.info smo to i uradili, a i objavili smo saopštenja koja su nam poslali.

Kako je za nepuna 24h glasalo preko 1000 naših korisnika, a mi kada smo objavljivali anketu rekli da se ista završava 10.05, dužni smo da objavimo te krnje rezultate.

Podsjećamo da samo Dragan Radić iz DNS, nije zahtijevao da se njegovo ime ukloni tako da je anketa do večeras ostala samo sa jednom opcijom.

Koga biste u oktobru izabrali za načelnika opštine Prnjavor?

 • Dragan Radić (DNS) (100%, 191 glasova)

Ukupno glasova: 1,453

Loading ... Loading ...

Ovo su rezultati ankete nakon trenutak nakon brisanja imena sa SNSD-ovim i SDS-ovim kandidatima.

Prnjavor.info

17 Comments

 1. Hvala naćelniku. Nikad ovako posvećenog naćelnika nismo imali. Da mu dragi Alah podari sve što mu novćanik poželi.

 2. Puna podrška našem naćelniku Darki,mogu reći da je jedini naćelnik koji je prepoznao probleme naše bošnjačke zajednice !
  Veliko hvala što je ugostio i muftiju Abdibegovića mnogo nam znaći !

  • Hvala našem naćelniku i što je dozvolio da se po mezarju isjeku hrastovi pa je sada Đamija i doviste vidljivo sa glavnoga puta.

  • @E moj Hamo.Veliko hvala sto je ugostio i muftiju Abdibegovica.Da li si pitao svoga muftiju da li je trazio prijem kod bivsih nacelnika.Mislim da nije,a da je trazio i da ga je primio znas li kakvu bi reakciju izazvalo upravo kod ovih sto ga danas primaju.Ne znas pa evo da ti kazem:proglasili bi ih izdajnicima Bakirovcima fasistima komunistima.A nedaj boze da je nesto uradio za islamsku zajednicu mozda bi ga objesili na neki kesten kao opomenu zbog izdaje.Ovi kojima se zahvaljujes sve rade da kod naseg naroda izazovu mrznju prema vama muslimanima.Zato bolje bi vam bilo da se udaljite od ovih crvenih to je najvece zlo nasem narodu,a da znas kada smo mi stradali na ovim prostorima niste ni vi dobro prosli.

  • Da se razumijemo nemam ništa protiv vaše vjere i nacije.
   Nedopustivo je da načelnik jedne opštine koja je dala 630 života za ovaj narod,zemlju i ovaj grad dovede čovjeka sa sumnjivom ratnom prošlošću, i to mu je baš ratna prošlost pisana na prostoru Vozuće,Ozrena i Zavidovića, čovjek koji je na Vozucu doveo jednog od najvećih monstruma medju mudžahedina Barbadosu ili Ridjobradog…Poznat je po tome da je kao travnički muftija zagovarao uvođenje serijata, hoće li on i Darko po Prnjavoru uvoditi serijat?
   Jel ga malo bar sramota kada krene obilaziti parastose sa ekipom iz Opštine i BO po Štrpcima,Ilovi,Smrticima,Kremni itd… gdje je desetine sinova, braće, muževa, očeva poginulo upravo od tih koje je muftija dovodio?

   • Pa na saharani Miloradovog oca je bi Dzaferovic po Miloradu takodje ratni zlocinac.Sta treba ici dalje.

   • Naćelnik srećom nije opterećen ćojek sa ratom i ratnom prošlošću. Dokaz za to je bratimljenj sa općinom Centar Sarajevo. To je za svaku phvalu i nikome ne može smetati osim zatucanim nacionalistima!

 3. Ipak cemo cuti kod Aleksica nasu pop/rock/rnb zvezdu Slavicu. Dobro je sto njen klopavi saputnik moze da emituje preko usiju signal sve do nasih sugradjana u dijaspori. Postavlja se samo pitanje hoce li dobiti onih famoznih 1000km i od Aleksica. Ipak je Darkec glavni baja u Prnjavoru za jeftine zurke pod satorima…

 4. Ova anketa samo pokazuje koliko je bitno to da je neko normalan i posten covjek, ovdje se ne radi o snsd-u ili sds-u, nije bitno u kojoj je ko politickoj opciji bitno je ostati covjek u ovom ludom vremenu. Aleksic to svakako jeste, a Tomas je to nekad bio

 5. Milan Aleksić = Darko Tomaš iz 2008, samo je veći za pola metra i ima ono što bi svaki muškarac trebao da ima (već je neko to pomenuo u komentarima na prvu objavu ankete, najjači komentar)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*