Referendum u Prnjavoru

Nakon dva rasporodata igranja i velikog uspjeha REFERENDUMA u Banjaluci, na kojem smo odlučili o mnogim stvarima, AKT Alija Sirotanović poziva građene Prnjavora na veliki REFERENDUM. Mini turneju po RS započinjemo baš u vašem gradu!

referendum_najava

Prisjetićemo se vjekovne tradicije održavanja referenduma na ovim prostorima, prenošenja referenduma sa koljena na koljeno, prikazaćemo stari običaj velikog referendumskog posta, referendumske večeri, zavirićemo u kuće naših čestitih domaćina i pokazati kako se i danas čuvaju stari običaji.

Pošto smo mi režimski ljudi, odlučili smo da ovaj nastup ima i edukativni karakter. Možemo ga posmatrati i kao svojevrsnu generalnu probu za sve referendume koji su najavljeni za ovu godinu, jer će ispred same sale biti postavljena kutija na kojoj će građani moći da vježbaju izražavanje svoje volje, u najboljem demokratskom maniru.

Garantujemo sjajnu zabavu i puno smijeha, zato ne propustite da pogledate šta smo Vam sve pripremili! Dakle – srijeda (2. mart), Dom kulture Prnjavor!
Cijena karte je 5 KM, za studente i đake 3 KM, ko nema – džaba (nije šala).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*