Reakcije iz Prnjavora na Milanovićevu izjavu

Predsjednička kampanja u Hrvatskoj na samom je vrhuncu a troje najozbiljnijih kandidata Milanović, Škoro i Grabar-Kitarović, pokušavaju pošto-poto doći do glasa više. U toj borbi kandidati bez ustručavanja i bontona koriste svaku priliku da nekreativne i nemaštovite lične kampanje začine detaljima kojima bi mogli naštetiti suparničkoj strani.

Tako je Zoran Milanović ponovo iskoristio priliku da HDZ-ovu kandidatkinju Grabar-Kitarović podsjeti na Prnjavor i na program 5+ koji kao kost u grlu stoji HDZ-u Hrvatske još od 2015. godine, kada su hrvatski mediji iznijeli dokaze da je HDZ Hrvatske plagirao predizborni program 5+ koji je osmislio i u svojoj kampanji koristio Mile Vasić, jedan od kandidata iz Prnjavora na opštim izborima 2014.

Isprovociranim komentarima suparnika za svoj savjetnički angažman u jednoj kineskoj kompaniji, Milanović je u namjeri da uvrijedi svoje oponente poručio da oni ’’mogu ići savjetovati u Prnjavor’’.

Njih to nije uvrijedilo (a i zašto bi) ali je uvrijedilo neke Prnjavorčane. Na ovu izjavu reagovao je Mile Vasić koji je na svom FB profilu napisao: ’’Nas u Prnjavoru ne treba niko savjetovati. Mi savjetujemo. Ako treba, susjede besplatno. No hard feelings ’’. #zoranmilanovic #kolinda #skoro #sdp #hdz

Prnjavor.info

2 Comments

  1. Da smo imali bar malo mozga te 2014 godine, stranka gospodina Vasića bi osvojila puno više glasova , pa bi pored sadašnjih profitera i ulizica imali i glas zdravog razuma u Opštini. Ali na žalost šatori , pivo i ćevapi su odnijeli prevagu. Sada nam je tako kako je…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*