Ralja INTERGALACTIC pobjednik “VIVIA 3×3 Prnjavor 2019”

Ralja Intergalatic u finalnom susretu ovogodišnjeg VIVIA 3×3 Prnjavor 2019 savladala je ekipu Novog Sada rezultatom 17:15 , inače najbolje rangiranu ekipu na svjetskoj rangi listi kada je u pitanju košraka 3×3.

Pobjednici koji dolaze iz Beograda su 11 na svjetskoj rang listi, a osvajanjem turnira u Prnjavoru izborili su drugi Čelendzer ove sezone.

MVP turnira bio je Vuk Obradinović iz pobjedničke ekipe.

Uskoro opširnije… a prilog sa završnice gledajte u Novostima TV K3 u 16 i 18:45 časova.

TV K3

2 Comments

  1. Jedan od najljepših događaja, ne samo sportskih, u Prnjavoru.Veliko hvala organizatoru za besprijekorno organizovan turnir i za dovođenje velikih basketaških ekipa i pojedinačno vrhunskih asova ovog sporta.Čini mi se da publika u pojedinim trenutcima nije ni bila svjesna kakve veličine gleda pa je na momente bila dosta pasivna.Malo me zabrinjava slab odziv pionirskih i kadetskih ekipa.Mislim da bi gospodin Ljubiša Šikarac mogao da sa gosp. Aleksandrom Bokurom sledeće godine malo da poradi na motivaciji djece da se prijave jer znam da dosta njih nije igralo.Meni je ovo prebrzo prošlo koliko je bilo dobro i jedva čekam naredni , jubilarni turnir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*