Rafalima na “Dvorac” na Ukrini

Foto: Facebook Page Kalednerovci

Policija na nogama nakon druge pljačke ugostiteljskog objekta nedaleko od Prnjavora. U napadima na restoran učestvovalo nekoliko razbojnika.

POLICIJA banjalučke i dobojske regije je na nogama, u potrazi za razbojnicima, koji su naoružani pištoljima i dugim cevima, uz pucnjavu, pokušali da opljačkaju ugostiteljski objekat “Dvorac”, uz magistralni put Prnjavor – Derventa, kod Žutog mosta na Ukrini.

Prnjavorčani i Dervenćani su u šoku i neverici otkako su, u četvrtak ujutro, oko dva časa noćnu tišinu narušili rafali do zuba naoružanih napadača.

“Novosti” saznaju da je ovaj ugostiteljski objekat uz Ukrinu na glasu zbog velikog prometa novca na aparatu “bingo”. Očito je da su sa tim bila upoznata i dvojica nepoznatih provalnika, koji su pre sedam dana iz objekta odneli uglavnom papirni novac.

Vlasnik, koji je spavao na spratu, uočio ih je, naoružane pištoljem i puškom, tek kada su napustili objekat. Pojačana sa još dvojicom razbojnika, sa pištoljem i tri puške, družina se u četvrtak ujutro ponovo vratila u pljačku. Međutim, vlasnik kafane je čuvši lupu na ulaznim vratima, osujetio novu pljačku. Razbojnici su se dali u beg, uz otvaranje vatre u pravcu objekta koji su pokušali da opljačkaju.

– Šokirani smo činjenicom da su se čak četvorica kriminalaca drznula da sa pištoljima i puškama izvrše jedan takav napad da bi se dočepali novca iz aparata. Malo je falilo da ponovo u ovom delu Srpske padnu mrtve glave – kažu za “Novosti” zabrinuti meštani.

Vlasnik “Dvorca” nam je samo potvrdio naša saznanja o dva oružana napada na njegov objekat, nevoljan da nam da izjavu dok traje istraga, a u iščekivanju da se ubrzo otkriju razbojnici. Potvrdio nam je da su napadači, automobilom koji je bio parkiran s druge strane Žutog mosta, nestali u pravcu derventskog sela Kalenderovci.

PRIVOĐENjA I GLASINE

“NOVOSTI” saznaju da je policija do sada privela više osoba koje bi se mogle, eventualno, dovesti u vezu sa ovima slučajem. Saznajemo da je u opsežnu potragu uključen i detektor za barut. Kolaju i glasine da je, navodno, pod nerasvetljenim okolnostim ranjen jedan od napadača.

Ninko Đurić  – Večernje novosti

5 Comments

  1. Sliepce!Zar ne vidis kruzni tok na Vijaci i novi Dom kulture!? Malo li je za 7 miliona kredita + 3 miliona !

  2. Sad ce njih da otkriju one kamere sto su najavili tomaš i zeljkica i rekli da ce biti postavljene za mjesec dana, to je bilo otvarali kruzni tok pred izbore ,hahahahahahah ,čekaju sledece izbore hohohohohohoho

    • Ovo su pljackasi iz opozicije jer vlast pljacka bez oruzja.Ako ih uhvate onda ce vjerovatno da podijele plijen opozicija ce opet da nasjedne.Sto opljackate nemojte dijeliti ni oni vama ne daju kada pljackaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*