Rad našeg sugrađana Branimira Davidovića: 3D pješački prelaz u Prnjavoru (FOTO)

Naš sugrađanin Branimir Davidović danas je na Trgu Srpskig boraca oslikao 3D pješački prelaz koji, gledajući na fotografijama, izgleda odlično!

Ovim putem čestitamo Branimiru na odličnom radu i da nam uradi još ovakvih pješačkih prelaza u Prnjavoru.

Prnjavor.info

7 Comments

 1. Sklanjaj to iz naše jedine BiH! Vidjet ćeš u oktobru kad vlast izgubi vlast i dođe SDS i PDP na Vlast ima sve da se rascvjeta!

  • @ momo i uzeir
   Šta ćeš kad potone crveni brodić?

 2. To crtanje po putu je zakonski zabranjeno, odnosno zakon jasno regulise kako treba da izgleda pjesacki prelaz.

  Pustite Vi ove diskusije , to je ovakvo ili onako ali to je zabranjeno i ja ocekujem da to komunalna policija ukloni.
  Nemozemo mi sad ici kraj puta i prepravljati saobracajne znakove da bi nam bili simpaticni ili lepi ?

 3. Pozdrav dragi prnjavorčani,imam jedno pitanje.
  Pješački prelaz ili vam ga zebra je jako dobro osmišljen i idija je odlična,međutim ima jedna stvar koja mi nije jasna.
  Pod kojim ste uglom napravili da “svjetlost pada” pošto vidim na 3 srednje linije sjena pada kao da je iznad svijetlost, sa desne strane dvije linije (gledajuci sliku desna strana) je napravljeno kao da svijetlost “udara” sa desna na lijevo i tako se pravi sjena dok su sa lijeve strane sjene na dvije linije kontra napravljene pa me zanima
  na koji to princip sad ide u smislu kako ste htjeli da sjene padaju u odnosu na svijetlost pošto je ovako sve zbrkano i nema nekog pravila malo izgleda kao da je sa desna,malo sa lijeva, a malo i odzgo,mislim zaista nestručno i neadekvatno sa vaše strane. Ako već izmišljate “toplu vodu” i crtate takve stvari po putu,umjesto da se opština angažuje pa da riješi ulicu prema osnovnoj školi “Nikola Tesla” koja je u fazi raspada i sva iskrpljena, a ipak je u pitanju ulica koja je skoro pa u centru i vodi edukativnoj ustanovi, mogli ste to bar uraditi kako treba,a ne zbrljaviti da ispadne samo kao neka fora u gradu i time prikrili ostale nedostatke o kojima ne vodite računa. LP

  • Ti sada kritikujes nasu vlast,a to nije nikako dobro jer vlast se mora da voli vise od familije vise od Boga. Ovakva kritika je za svaku osudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*