Putovanje Evropom u Prnjavoru

Info centar EU u BiH organizuje događaje širom BiH: Putovanje Evropom

Info centar EU u BiH tokom ljeta organizuje događaje „Putovanje Evropom“ sa mladim putnicima kojima je putovanje stil života i koji su na svoje destinacije stizali stopom, biciklom, vozom, motorom, autom, brodom i otkrili nove kulture i omiljene destinacije širom Evrope i svijeta!

Pozivamo sve mlade avanturiste i one koji vole putovanja da nam se pridruže u utorak, 23. jula od 18 sati u Gradskom parku u Prnjavoru.

Tokom razgovora s iskusnim putnicima, mladi će saznati o novim kulturama, tradicijama i destinacijama širom Evrope, pitati šta ih zanima, dobiti ohrabrenje za sledeće putovanje, a budući putnici će čuti i nove informacije poput najjeftinijih načina putovanja Evropom, najposjećenijih turističkih destinacija, na šta je potrebno obratiti pažnju u pogledu sigurnosti i sl.

„Putovanje Evropom“ želi približiti mladima u BiH putovanja i nove destinacije, razmjenu iskustava i kontakata u cilju podsticanja mobilnosti mladih i unaprjeđenju kulturne razmjene.

Tokom događaja zainteresovani će moći čuti više informacija o nagradnom takmičenju Info centra Evropske unije u BiH koji će finansijski podržati tri najoriginalnija i najbolje osmišljena putovanja pristigla na nagradno takmičenje u iznosu od po 1000 eura.

Za dodatne informacije kontaktirajte Info centar EU u BiH putem emaila info@euic.ba ili tel. +387 33 206 851 ili EU Info kancelariju u Banjaluci na banjaluka@euinfo.ba te 051 211 870.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*