PUT NAS DOVEO: Prnjavorčanka Jovana Railić iz Rusije: Čovjek sam koji se vraća kući

Crvena boja, Putin, votka, hladnoća – možda su nam ovo prve asocijacije na veliku Rusiju. Iz najveće zemlje na svijetu potiče još mnogo zanimljivih stvari, koje je čine izuzetno poznatom u svijetu. Iz istih razloga je putovanje u Rusiju za mlade san mnogih turista. Jovana Railić iz Prnjavora svoj san, san o Rusiji je ostvarila.

Kao stipendista Ruske Federacije, trenutno je na master studijama u Sankt Peterburgu. Detaljno nam je pričala o životu u Rusiji i kako je je studirati arhitekturu u najvećoj zemlji na svijetu.

zvor: TV K3

6 Comments

  1. Neznam dali je ovaj video video nacelnik prnjavora pa da se novcano pomogne ovako mladim talentovanim studentima pa se pomogne finansiski da se ubuducem zadrzi pamet naseg grada a ne da ih teramo u svet svaka cast Jovana ti imas pamet sto ti niko nemoze oteti oteli su kuću rodni kraj ali pamet nikada i samo tako nastavi pozlati puteve kojim hodas mi repub.Srpske ti se divimo bravo

    • I ja se tebi divim, da pričaš o nečijoj pameti a pišeš: “Neznam”,”nemože” sastavljeno! A o kombinaviji ekavice i ijekavice, e tu ti trba skinuti kapu, ” ovaj video video načelnik” vjerovatno si mislio na glagol “vidio” iza imenice “video”! Koliko bi se Republika srpska unaprijedila i bila bogatija da ti nekuda odeš ili barem da ne pišeš!

  2. treba napraviti priču o MIKIĆ fasada DRAŽANU, skoro dobio status izbjeglica iz svoga sela u PRNJAVOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*