PUT NAS DOVEO: Banja Kulaši kod Prnjavora mjesto za odmor, liječenje i rekreaciju

Banja Kulaši može predstavljati idealnu destinaciju za ljetovanje u Prnjavoru, jer su Kulaši kao banja zaista prelijepo i mirno mjesto za odmor, liječenje, rekreaciju i kao takvi mogu biti od neprocjenjive koristi svima kojima je dosta stresa i obaveza. Oaza mira, mjesto gdje se osjećate spokojno i smireno, gdje možete da obnovite energiju i da se preporodite. Banja Kulaši nalazi se oko 14 kilometara od Prnjavora, na pravcu za Teslić, podno planine Ljubić.

U Banja Kulaši kod Prnjavora onaj ko bude želio ima priliku da dio troškova boravka plati turističkim vaučerima, koji su ove godine u ponudi, nakon pandemije virusa korona.

Spakujete se i uputite se u pravcu ove divne Banje koja može da vas ugosti i obezbijedi vam odmor, bolje zdravlje i relaksaciju kad god vam je potrebna.

Banjski tretmani će vas sigurno preporoditi, a onaj koga jednom put nanese u pravcu ove divne Banje, svake naredne godine vraća se ponovo, da proživi još jednom sve ljepote ovog kraja, da proživi još jednu novu banjsku priču…

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*