Pucano na Miladina Stanića!

Muškarac inicijala P.S. (69) uhapšen je u Prnjavoru zbog sumnje da je puca iz pištolja na M.S. (60), s kojim ima neriješene imovinske odnose oko lokalnog puta, potvrđeno je iz Policijske stanice Prnjavor.

Slučaj se desio oko 16:45, a za N1 je potvrđeno da je pucano na Miladina Stanića, SDS-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

“Jeste, na javnom putu. To je politički obračun. Čovjek iz SNSD-a koji je rekao kada su pobijedili da može raditi šta hoće. Policija je dala krivu informaciju. Ne vjerujem ni policiji ni sistemu”, rekao je Stanić za N1.

Utvrđeno je da Stanić ima laku povredu prsta desne ruke za koju tvrdi da je nastala od metka koji je prema njemu ispalio P.S, naveli su iz policije.

“Prst je pogođen. Ići ću u bolnicu, a vidjet ću dali ću policiji dati izjavu. Njima ne vjerujem, a Tužilaštvu ću dati”, izjavio je Stanić za N1.

O događaju je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a P.S. je uhapšen.

N1

1 Comment

  1. Ha ha hahahaahah kakav debil… cuj konja, pucao rodjak na njega zbog zemlje ali nije ti problem, nego je problem sto je clan SNSD- a hahahahahah.. de Stanicu oladi indijancu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*