Propala „Kompanija Dušanić“ prodaje pumpu

Benzinska pumpa i zemljište „Kompanije Dušanić“ u stečaju ponuđeni su na prodaju za 2,1 milion KM, saznaje CAPITAL.

„Radi se o tri parcele. Na parceli površine 7.494 metara kvadratnih nalazi se benzinska pumpa kapaciteta 80.000 litara sa prodajnim objektom u kojem se nalazi prostor za autogalanteriju i mini market“, navedeno je u oglasu.

Kako je istaknuto dvije parcele površine 8.433 i 10.603 kvadrata se nalaze neposredno uz benzinsku pumpu i sve navedeno je ograđeno industrijskom ogradom.

„Trenutno, benzinska pumpa sa prodajnim prostorom je izdata na period do prodaje nekretnine“, istakao je stečajni upravniku oglasu.

Navedeno je da se pomenuta imovina prodaje „u paketu“, kao jedna cjelina, po početnoj cijeni od 2,1 milion KM, te da navedena vrijednost predstavlja početnu i najnižu cijenu ispod koje se imovina na prvoj licitaciji ne može prodati.

Licitacija će biti održana 22. decembra ove godine u Okružnom privrednom sudu Banjaluka, a pravo učešća imaju svi koji do 20. decembra uplate depozit od 50.000 KM.

Podsjetimo, stečaj u „Kompaniji Dušanić“ je otvoren u maju ove godine iako su im računi bili blokirani čak 11 godina.

Prijedlog za stečaj preduzeća u vlasništvu porodice prnjavorskog biznismena Petra Dušanića podnesen je još polovinom 2018. godine, a odluka o otvaranju stečaja donesena je tek ove godine.

Capital.ba

5 Comments

  1. Ma ljudi ovo što se prodaje je prošvercovano, ukradeno od naroda i ratnog poreza, prokleto 100 kilometara u zemlju! Nema tu sreće!!!

  2. neki i životom kleli u Dušanića i da će to trajati za sva vremena tj da će uvijek neko da vodi tu firmu i da će biti prva po prometu u cjeloj Evropi.

    • Ne razumijem kako je Dusanic propao,a imovina vrijedi preko 2 miliona.Eh da je i meni da tako propadnem.Sada neko napisao da to kupi grad tj.neko da iz budjeta uzme 2 miliona i da Dusanicu,pa kasnije tu imovinu prenese na privatno vlasnistvo.Ima ih dosta u Snsd-eu koji bi uzeli tu imovinu koji su igraci ili na rezervnoj klupi poput Kalabica.

  3. Dacu jedan vaučer, jer nevrijedi vise. Tako je i Dusanic kupovo.
    Ups zaboravio sam , prvo moram da vidim koga da prevarim za taj vaučer , pa da onda kupim. To je Dusaniceva taktika bila. Prevari , pa kupi dzaba

    • To bi trebao da kupi grad i tu postavi sportsku dvoranu sa sopingom a lokacija je extra i za Dom kulture

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*