Prnjavorska “Prosvjeta” za kraj godine publiku obradovala novom predstavom “Mene niko ne voli” (FOTO/VIDEO)

Prnjavorska “Prosvjeta” za kraj godine svoju publiku obradovala je novom predstavom, a riječ je o predstavi “Mene niko ne voli”po tekstu Roberta Takariča, ispričanoj iz ugla tinejdžera.

Riječ je o komediji u čijem je centru tinejdžerka koja smatra da je niko ne voli, ne razumije, da ne pripada porodici, društvu, školi, a izlaz pronalazi u prvoj ljubavi, simpatiji.

Predstavu je izveo kombinovani ansambl, koji čine osnovci i srdnjoškolci, a da svaka premijera sa sobom nosi posebnu energiju prožetu pozitivnom tremom potvrdila je i Brankica Radonjić, pod čijom je palicom prnjavorska Prosvjeta izvela 73. premijeru.

Ulogu tinejdžerke koja smatra da ju niko ne voli i ne razumije igra  Sara Lipovčić, koja kaže da joj je ovo prva predstava u kojoj igra glavnu ulogu.

Miličinu sestru Gocu u predstavi igra Dorotea Krivdić. Kaže riječ je o specifičnom liku, pa joj nije bilo lako da se unese u ovu ulogu.

Nakon uspješne premijere, iz Dramske scene kažu u pripremi su nove predstave. S obzirom da se bliži kraj godine Radonjićeva kaže godinu na izmaku ocijenili su kao veoma uspješnu.

Dramska scena će svoju polusezonu zatvoriti 27. decembra novogodišnjom predstavom sa tradicionalnim dolaskom Djeda mraza sa poklonima.

TV K3

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*