9 Comments

 1. Rezolucija je samo mali bensedin da se smire oni tamo u efbeha dok im mlate braću na bliskom istoku ! Ona je pravljena u tajnosti ( a kao važan dokument) kao da je izmišljana, zatim neobavezujuća i na kraju nema podršku ni polovine zemalja svijeta i ni blizu nije kao ona za Ruandu koja je izglasana skoro 100 % ili možda i sa 100 % glasova. Rezolucija će se vratiti njenim donosiocima kao bumerang i u to ne treba biti sumnje.
  Kažu učiće se u školi? Šta će se učiti, da je pripremana u tajnosti , da je donešena bez saglasnosti u samoj beha, da je manje od polovine zenmalja glasalo za? Ma hajde, de, to je samo kao što rekoh mali Bensedin za smirenje tamo onima. Satanističa razmišljanja -neistine nikako neće moći postojati u svijetu koji se tek rađa.A mi ćemo izdržati.

 2. Da nastavimo tamo gdje se djumic pita :
  Bice a vec i jest da borac Rep.Srpske nesme nigdje van Prnjavora i onog skupa na Motajaci da se kao takav deklarise.
  Onaj isti mudzahedin koji je radio to sto jest je sad bosanski drzavljanin i ima ista ili veca prava nego svo tu sto sjede u tom videu.
  Hrvatski branitelj koji je ustao tad preko Save je postovan i cijenjen i svi imaju penziju a idu i dalje ns posao. Pa na kraju da spomenemo da su nedavno bili i odlikovani u Derventi sto nije nikakve podledice po bilo koga a vi sad tu kao najostrije nesto odudjujete. Ma koga to zanima . Trebali ste tad i na vreme zavrsiti posao kako treba jer su individualne kazne izrecene svakako . Stavise i dan danas sudovi Rep. Srpske osudjuju svoje bivse vojnike za navodne zlocine. Srpski narod je isporucio Hagu svog legitimno izabranog predsednika koji je tamo i umro pa opet nikome nista.
  Ovaj prilog mi je opasno podigao pritisak jer cujes oni jednoglasno osudjuju. nesto sto nisu u stanju promjeniti a tkz. grad Prnjavor koji je kako se u ksze u prilogu drugi u RS po broju poginulih u ratu NEMA CENTRALNI SPOMENIK BORCIMA o kome se 30 godina prica . E to ste Vi trebali osuditi a nije vase da vi diskutujete o rezuluciji.
  Najbolje da nepisem dalje jer cu biti uhapsen .

  • Nema zaista centralni spomenik palim borcima Otadžbinskog rata u Prnjavoru.Nem sastanaka vojnika koji su pripadali brigadi! Čuje se na medijima obilježeno formiranje neke brigade u nekom gradu za Prnjavorsku ništa.
   Sve ovo dovodi u sumnju da se smišljeno radilo i da je jadni električar imao mogučnosti prodaje učešća na ratištu koliko je htio! Digao je proklete pare pa nek mu i bude! Sad od boraca koji su ostali živi moglo bi se još nešto učiniti da se ne produkuju novi borci jer je čujem električar definitivno napustio Boračku! Nevjerovatan je komandni kadar brigade kada skuplja djelimično veterane po bataljonima. Treba pozdraviti otkrivanje spomenika komadantu Žiki! Koji ološ je bio u Boračkoj i dobro je!!
   Dokle su nas doveli ovi bivši šverceri u Boračkoj bože me sačuvaj!!

   • a malo- O cemu Vi to ? ahahahaa, ko te ne zna , brini se ti za svoju efbeha jer ti je dvorište veoma prljavo i nećeš ga očistiti zavirujući u tuđe.

  • Tebe samo mogu uhapsiti kola za Ludnicu zbog prisutnih znakova lobotomije.Nemaš pojma o životu,nikuda se ne krećeš i pišeš ludosti i gluposti po portalima.Ima Centralni Spomenik u B. Luci pa nije to džab džabile da se napravi u svakom gradu, u Prnjavoru već ima spomenik. Da se pravi jedan Veliki Spomenik onda bi ti pod nekim drugim imenom to klela na razne načine, bolje da je ovo, bolje da je ono nego spomenik i slično tako bi ti pisala Bako.

  • Ma sigurno je tvoje da diskutuješ o nebitnoj rezoluciji pokvarena spodobo.Krivo je tebi što je manje od pola svijeta za nju glasalo tako da ona nema legitimitet.Tako kaži jer ja te čitam. Ti si odavno pročitana knjiga koja nema niti jednu jedinu smislenu,pametnu i normalnu rečenicu u sebi.

   • Za sve ove pljuvace !!!!!
    Jesam ja nesto slagao!
    Evo ponovicu jos jednom :
    Borac VRS je ugrozena kategorija u drustvu koje se nedovoljno brine o njemu i nesme se nigdje sa strane kao borac VRS deklarisati!
    Jel puno mudzahedina dobilo BIH pasos i zivi potpuno slobodno i ide kud hoce
    Jel Milanovic nedavno odlikovao hrvatske veterane u Derventi

    Jesam ja nesto slagao ? Jel ima centralni spomenik palim borcima u gradu Prnjavoru koji je kao takav namjenski napravljen?

    Rezolucija je ko fudbalska utakmica odmosno rezultat . Nema veze kako i na koji nacin ali oni su nazalost pobjedili. Ali mi smo glup narod . Kid nas drzavni praznik dan kad je potpisan Dejton po kojem smo mi izgubili rat odnosno morali dati teritorije koje smo kontrolisali i krvavo platili.
    Cemu cudjenje , pa mi slavimo Kosovski boj u kome smo nazalost potuceni do nogu , bar u tom momentu.
    Slobodno me ispravite ako ja nesto lazem ali samo cinjenicama i konkretno. Pustite vi ovo ili ono , ovsko ili onsko. Samo konkretno tacku po tacku sta sam ja ruzno napisao. Ali JAKO JE TESKO STATI POGLEDATI OKO SEBE I VIDJETI GDJE SE NALAZIS I KUD SI POSAO..,
    Samo vi i dalje gledajte svet kroz roza naocari i smatrajte da ste nebeski narod ali nazalost cinjenice su drugacije

    • Gospodine , ja imam osječaj da sjedimo na istoj grani. Sve ste vi to u pravu ali moram priznat da čemo rezoluciju teško sprovest sve dok postoje Indija,Kina i Rusija. Možda Vam to zvuči kao naučna fantastika li je nažalost svih Bosanaca i Hercegovaca to istina.I naši borci ArmijeBiH nemaju nikakvih prava ali tako Vam je to u savremenom svijetu.Borci a bome i svi drugi imaju prava samo kod Gospodara svjetova -uzvišenog Allaha dž.š. Da smo pitali manji entitet nikada nebi bila rezolucija i niti jedan jedini mudžahir ne bi dobio pasoš ali i u manjem entitetu ko zna ko je sva dobio pasoš smo to kriju.Sellam tebi i haj na instagram da se nekako upoznamo,ovdje ču ti ostavit dio mog nika na instagramu pa se tamo javiš ako želiš? U kom gradu živiš? Nadam se da nisi daleko od Bosne Ponosne !

    • samo nastavite a to je već definitivno da podržavate amer. demokratiju i da za njih ginete uvodeći sebi takvu “demokratiju” neće vas biti na mapi jer će vas amer odvući sa sobom na dno.
     Tekst 13. poglavlja Otkrivenja govori o dvjema ”Zvijerima” koje služe ”Zmaju”. Identitet Zmaja i njegovih slugu nije sporan. Zmaj je Sotona. Zvijer koja je izašla iz mora je Antihrist i Zvijer sa zemlje je lažni prorok. Scenarij predviđen u Otkrivenju za to nesveto trojstvo jeste ovaj: neposredno prije Hristovog dolaska Sotona će ubaciti svu svoju snagu u posljednju bitku za prevlast nad srcima ljudi. Opunomoćit će Antihrista da zavlada čitavim svijetom. Njegovu će vlast podržati vođa svjetske religije – lažni prorok. On će zahtijevati poštovanje od svih stanovnika zemlje i progonit će sve vjerne hrišćane koji se njemu ne pokore.
     Pitanje za prvog bakutanera-jesi se to konačno setila šta je bilo na Kosovu Polju , koje su poslednje reči tvog sultana Murata koga su Srbi poslali tvom alahu koji sad nema težak posao tamo , samo pere suđe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*