Prnjavorčanin vrijeđao i napao policajce – uhapšen je

M.S. iz Prnjavora uhapšen je, jer je vrijeđao i napao policajce.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, M.S. je uhapšen u subotu zbog sumnje da je počinio krivično djelo “Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

“Naime, lice M.S. se sumnjiči da je, istog dana oko 8:30 časova, policijske službenike ometalo i sprečavalo u vršenju službene radnje, na način da ih je vrijeđalo i upućivalo im prijetnje, a potom se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te fizički napalo jednog policijskog službenika uslijed čega je isti zadobio tjelesne povrede”, rekli su u policiji.

Dodali su da je povrijeđenom policajcu, kao i licu M.S. ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se protiv lica M.S. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.

MUP RS

1 Comment

  1. kako niko nije objasnio odkud je i „MS“ povrijedjen i ukazana mu ljekarska pomoc?
    Valjda bi korektan izvjestaj bio da je MS povrijedio sluzbeno lice te je prilikom hapsenja i on povrijedjen ili kako je vec bilo. Neopravdavam ja ovde postupak osunjicenog niti ponasanje policije ali su mogli napisati sta je tacno bilo.
    To je u interesu i gradjana i policije.
    U ineresu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*