Prnjavorčanima zlato u Kragujevcu

Ekipa ribolovaca RVI Prnjavor danas je osvojila prvo mjesto na Kupu Kragujevca u pecanju ribe na plovak.

Na takmičenju održanom na jezeru Gruža ekipa u sastavu Goran Keser, Ljubiša Novarlić, Zoran Mirić i vođa ekipe Velibor Trivičević, uvjerljivo je osvojila ekipno prvo mjesto, dok je Goran Keser sa 2740 bodova, ukupni pobjednik staze u pojedinačnoj konkurenciji.

Ekipa RVI iz Prnjavora je tako odbranila titulu osvajača Kupa Kragujevca, s obzirom da su Prnjavorčani i prošle godine bili prvi.

Povelja o bratimljenju Boračke organizacije Prnjavor i Udruženja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca Kragujevac potpisana je 2011. godine u Prnjavoru. Sa predstavnicima Boračke organizacije Prnjavor, ove godine, po prvi put u Kragujevcu boravi i delegacija Opštine Prnjavor na čelu sa predsjednikom SO Prnjavor Željkom Simićem.

“Po uzoru na bratimljene Boračke organizacije Prnjavor i Udruženja RVI Kragujevac, i predstavnici Opštine Prnjavor i Grada Kragujevac žele bratimljene, pa su danas uspostavljeni prvi kontakti. Postoji mogućnost uzvratne posjete rukovodstva Grada Kragujevac kao i uspostavljanje značajne privredne i ekonomske saradnje”, rekao je odbornik u SO Prnjavor Velibor Trivičević.

Prnjavor.info – Z. Ančić

2 Comments

  1. Poštovani Ančiću, ukoliko želite da istinito i tačno informišete javnost, odnosno kada pišete ovakve tekstove potrebno je da se informišite o svemu pa tek onda pišite i objavljujte ovakve i slične tekstove. Nije Vam tačna informacija da je ovo prva zvanična delegacija opštine Prnjavor Gradu Kragujevcu.
    Pozdrav!

  2. Bistro momciNeka bar neko u Prnjvor donosi medalje i pobjede, dosta nam je ljubiča i njegovih poraza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*