Prnjavorčani predvođeni Trivičevićima sa klupe i na terenu do iznenađenja

U okviru 6. kola Druge lige Republike Srpske, dana 27.11.2023. godine u 21:00 ekipa KK Mladost Bulldogs dočekala je neporaženu ekipu i izrazitog favorita KK Lijevče.

U ovoj utakmici ekipu KK Mladost Bulldogs sa klupe je predvodio Saša Trivičević.

Krenula je startna petorka domaćih izuzetno čvrsto i već na startu napravila prednost od 12:2. Prva četvrtina je nastavljena u sličnom ritmu te domaćini je završavaju sa prednošću od plus 11.

U drugoj četvrtini iskusna gostujuća ekipa je pokazala zašto je neporažena u dosadašnjem dijelu prvenstva i približila se na 35:30.

U drugom poluvremenu na terenu je zaigrala samo jedna ekipa. Izašla je ekipa Trivičevića izuzetno motivisana iz svlačionice i u trećem periodu primila samo 6 poena uz postignutih 26. Svih pet igrača na terenu je aktivno učestvovalo u rotacijama i odbrani 1 na 1 što je dalo rezultata.

Četvrta četvrtina je protekla u egalu ali su i nju domaćini dobili za konačnih ogromnih 79:52. Bio je ovo prvi poraz ekipe KK Lijevče u prvenstvu i to ubjedljiv.

Pokazala je domaća ekipa karakter i igru za viša mjesta na tabeli. Bitno je napomenuti da su svi igrači zabilježili minute na terenu.

KK Mladost Bulldogs 79 : 52 KK Lijevče

Stakić 13
Novaković 13
Kalabić 11
Trivičević 15
Blagojević 13
Lazić 12
Đekić 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*