Prnjavor: Privremena obustava saobraćaja

Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove i investicije obavještava građane da se privremeno obustavlja odvijanje saobraćaja za sva vozila na desnoj saobraćajnoj traci iz pravca grada na dijelu ulice Svetog Save, od raskrsnice sa ulicom Vida Nježića do magistralnog puta M 16.1 (ulaz u grad), radi izvođenja radova na izgradnji raskrsnice sa kružnim tokom saobraćaja na magistralnom putu M 16.1 na ulazu u Prnjavor.

Privremena obustava saobraćaja važi od 22.12.2017. godine do 21.01.2018. godine.

U toku privremene obustave saobraćaja, iz pravca Banja Luke koristiti ulice Vida Nježića, Živojina Preradovića i Jovana Dučića, a iz pravca Dervente koristiti ulice Vida Nježića i Jovana Dučića.

Opština Prnjavor

6 Comments

  1. Ima da izginemo,Kako mi to znamo da obiljezimo pola ljudi ce da zavrsi u Vijacanima umjesto u centru grada.

  2. Pa i Darko je nama zavukao ruku u dzep i to na duze vrijeme sa kreditom od 7 miliona.Dio para ce ici i Ramicu za objekat koji se rusi a to je iskljucivo obaveza RS,ali bosnjacki lobi na celu sa Klokicem je isuvise jak i bitan!

  3. Ma sad kad su SNSDovci sa Bakirom svima nama uvukli ruku u dzep sa akcizama i skupljim gorivom valjda ce konacno biti zavrsen i taj kruzni tok! Morace, i valjda nece ostati suplja prica kao ona o industriskoj zoni!

  4. Sad zatvarate ulicu ili deo ulice kad su Nova godina i Bozic i svakako necete raditi nego samo malo zakopati i ostaviti… do iza dana Republike…Gastarbajteri stizu ima da bude prava ludnica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*