Prnjavor: Oštetila banku za oko 147 hiljada maraka

Protiv Elizabete Josipović iz Prnjavora policija je danas podnijela izvještaj banjalučkom tužilaštvu zbog sumnje da je oštetila Banku Srpske za oko 147. 000 maraka, saznaje Srpskainfo.

Ona je osumnjičena da je u periodu od juna 2017. do septembra ove godine, kao odgovorna osoba u preduzeću „Urban“ iz Banjaluke, otuđila založnu pokretnu imovinu ovog preduzeća. Ta imovina je bila garant da će vratiti kredit.

Na taj način počinila je krivično djelo nezakonito postupanje u privrednom poslovanju i pomenutu banku ištetili za 147.300 maraka.

(Srpskainfo)

9 Comments

  • I to dok smo mi bili na spavanju.Zajebani ovi Slovenci sad bi im ja uveo vize da nikada vise ne mogu da udju u nasu lijepu .

 1. Ova zena trebala bih da kazni portal koji je objavio vijest da je ostetila banku za pomenuti iznos i jos stavio njenu sliku. Sudska presuda nije izasla u javnost odnosno nije ni izrečena. Jasno se vidi iz teksta da je ista samo osumnjicena a ne i presudjena. Gospodjo uzmite dobrog advokata i ove likove zeljne senzacija i,, svjeze krvi” tuzite.

 2. “Аутотранспортно предузеће” kako ga ti nazivas je propalo onog dana kad je dodik prvi put dosao na vlast i doveo sebi podobne ljude, a ne one na kone ti aludiras, i koji su izvradili to preduzece. Covjek je ladno “odustao” od nasih linija za frakfurt i minhen na kojima je bakic poslije izgradio uspjesnu firmu. No zato mu je (direktoru) firma kupila stan na trgu. Bivsi radnik

 3. Интересантно.
  Они наши суграђани који су од 2004.године, од почетка процеса приватизације државних предузећа, уништили и на улице послали на хиљаде запослених радника, они су успјешни бизнисмени и економски експерти којима би требало додијелити друштвена признања и захвалнице! Тако су нетрагом нестала некадашњи гиганти општине Прњавор, као што су: Творница дизалица Јелшинград, Творница ланаца Металка, Фабрика конфекције Пионир, Творница обуће Слога, Кожара на Вијаци, Ратар, Аутотранспортно предузеће, Угоститељско предузеће Цер, Трговинско предузеће Промет, Рибњак, Земљорадничка задруга, Бања Кулаши, Житопродукт… Ово задње предузеће отишло је у приватни посјед а да у стечају ни било није!
  Покретна и непокретна имовина Фабрике савитљивих цијеви Унис/Алпос била је, исто тако, заложна гаранција за подигнутих педесетак и више милиона КМ, али то предузеће нестаде као и заложна имовина па нико није осумњичен за почињени криминал и пропаст предузећа.
  Међу нашим суграђанима је вјероватно и онај који је уништио Јавне резерве Републике Српске па о томе се Јавно тужилаштво не оглашава.
  Све се своди на то из којег се интересног угла нешто и неко посматра. Овдје принципи једнаких аршина, закони и општи интерес не важе.

  • “Аутотранспортно предузеће” kako ga ti nazivas je propalo onog dana kad je dodik prvi put dosao na vlast i doveo sebi podobne ljude, a ne one na kone ti aludiras, i koji su izvradili to preduzece. Covjek je ladno “odustao” od nasih linija za frakfurt i minhen na kojima je bakic poslije izgradio uspjesnu firmu. No zato mu je (direktoru) firma kupila stan na trgu. Bivsi radnik

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*