Prnjavor: Obilježen Međunarodni dan invalida (VIDEO)

Odbor ratnih vojnih invalida pri Boračkoj organizaciji opštine Prnjavor danas je svečanom sjednicom i polaganjem vijenaca na spomen-obilježje poginulim borcima u proteklom ratu u Spomen-hramu na Vučijaku obilježio 3. decembar – Međunarodni dan invalida.

Predsjednik ovog odbora Velibor Trivičević rekao je da je ovo jedan od dana kada ratni vojni invalidi sa područja opštine Prnjavor odaju počast onima koji su dali svoje živote za stvaranje Republike Srpske.

“Polaganjem vijenaca čuvamo sjećanje na naše poginule saborce, koje dok smo mi živi, sigurno neće izblijediti. Mi smo donekle imali sreće, iako ranjeni i sa oštećenjima – ostali smo živi”, izjavio je Trivičević.

Polaganju vijenaca na Vučijaku prisustvovala je i delegacija opštine Prnjavor.

Načelnik opštine Prnjavor Darko Tomaš rekao je da podrška lokalne zajednice boračkim kategorijama, pa tako i ratnim vojnim invalidima, nikada neće izostati.

“U Prnjavoru su ratni vojni invalidi brojniji od civilnih, a mi sa naše strane nastojimo pomoći gdje god je to moguće” , istakao je Tomaš.

SRNA

2 Comments

  1. Nije se djuka ranio u lokalu voje Samardžija nego ispred kafe bara ,,enigma ,, u zanatskom 1 iz svog pištolja . Njegova funkcija u ovom slučaju je da fizički štiti našeg načelnika . Nemojte biti na kraj duše !!

  2. Jel to i Đuka invalid što je ranjen u kafiću Prnjavorskog lopova V. S. u Košuti??? Eeeee moji borci za šta ste vi ratovali???

1 Trackback / Pingback

  1. Događaji | lpbr-Prnjavor

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*