Prnjavor: Na prodaju dvije kuće (FOTO)

Na prodaju dvije kuće u dvorištu površine 580 m2.

Jedna kuća je novogradnja sapratnica sa 180 m2 useljivog prostora, garažom i centralnim grijanjem. Druga kuća je 1988 god. i ima 80 m2 useljivog prostora. U sklopu dvorišta je šupa za drva i pušnica.

Kuća je u ulici Vojvode Mišića 22 Prnjavor, kod pasarele, udaljenost 1 km od osnovne i srednje škole.

Cijena po dogovoru, informacije na 065 744 391.

Prnjavor.info

5 Comments

 1. Koliko mirniji kulturniji i emancipovaniji.Ja nisam nikada dole dosao da me nisu rado primili,a onda ima ono sto ti iskreno kazu”Dobro je sto si otisao ovde nema zivota sve kriminal i lopovi pa nastavljaju ja da sam mladji ili da imam mogucnosti sve bi ovo ostavio i otisao.Ovi sto kazu nece nikada dolaziti lazu oni ce dolaziti i uvijek ce biti lijepo primiti sto se tice naroda prijatelja familije.Sto se tice vlasti, institucija tu je sasvim druga prica.Zakljucak je jednostavan lazu oni koji kazu da nece dole dolaziti,a sto se tice ulaganja tu ce sigurno mnogi da dobro razmisle.Za takav zakljucak postoji vise razloga oni koji su otisli pogotovo ove nove generacije nisu ni nekulturni ni nepismeni.Oni koji su otisli mnogo ranije njih ima i kulturnih i nekulturnih i pismenih i nepismenih.Ali i oni ne razmisljaju o nekom ulaganju cak vise razmisljaju kako toga sto su dole ulagali da se toga rijese.Demografska slika ipak je najbolji pokazatelj dokle smo stigli mnogo smo prazni.Sada ,kako ce se ta praznina popuniti to je ono o cemu trebate vi dole da vodite racuna.Poslije Oluje i Bljeska u Hrvatskoj sto mi je ostalo neki cudan utisak kada je neko rekao.”Vratite nam nase Srbe evo vam vasi Hercegovci nazad”.Da ne bude kod nas mnogo gore”Vratite nam nasu dijasporu evo vam vasi migranti”Cudni su putevi Gospodnji.

  • Da,čudni su putevi Gospodnji!
   Pazi ti da ne poželiš da se vratiš dolje bez obzira na sve što bi moglo lako biti!

   • Covjek ima mnogo zelja,ali se veoma malo od tih zelja i ostvare.Pa ja nikada nisam odustao od zelje da se vratim.Pa sta ako se ta zelja ne ostvari boze moj.Ako mogu da Vas pitam imate li vi nekih neostvarenih zelja?

  • Samo vi uzivaj te gore, jedino tako je nama lijepo ovde dole. A o putevima Bozijim sam Bog odlucuje a ne,, ojero ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*