Prnjavor: Gimnazijalci organizovali humanitarne karaoke, prikupljena dodatna sredstva za finansiranje ekskurzije (FOTO)

Humanitarne karaoke u organizaciji III2 odjeljenja prnjavorske Gimnazije okupile su veliki broj mladih ljudi ali i onih nešto starijih građana Prnjavora, a sve u cilju prikupljanja novčanih sredstava za odlazak đaka na matursku ekskurziju.

Spoj mladosti, pjesme i humanosti okupio je značajan broj učesnika, a prvo mjesto od strane žirija pripalo je Katarini Stojanović, učenici II razreda Gimnazije informatičkog smijera u Prnjavoru.

ako je Ivana Smeunčević bila najmlađa učesnica karaoka, uspjela je da svojom izvedbom pjesme “Veseli se srpski rode” zasluži prvo mjesto od strane publike.

Drugo mjesto od strane publike pripalo je Nedi Stojčić, učenici III razreda Gimnazije, jezičkog smijera.

Učenici kažu zadovoljni su prikupljenim iznosom, s obzirom da je finansiranje maturske ekskurzije ogroman teret na kućni budžet, a u znak zahvalnosti svim učesnicima su obezbijedili skromne nagrade.

Učenici prnjavorske Gimnazije trude se da svake godine olakšaju odlazak na ekskurziju organizovanjem brojnih aktivnosti, a iz rukovodstva škole kažu da se škola rado odazove pozivu učenika.

Dobre zabave nije nedostajalo, a zahvaljujući učesnicima i građanima koji su podržali prnjavorske Gimnazijalce, učenici ovog odjeljenja sakupili dovoljno sredstava za finansiranje jedne maturske ekskurzije.

TVK3

Opširnije pogledajte u prilogu koji će biti emitovan sutra od 09:00h u emisiji “Početak dana”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*