Privremena obustava saobraćaja u dijelu ulice Svetog Save

Odjeljenje za stambeno – komunalne poslove i investicije obavještava građane da se privremeno obustavlja odvijanje saobraćaja za sva vozila u dijelu ulice Svetog Save, od raskrsnice sa ulicama Novaka Pivaševića i Trg srpskih boraca, do raskrsnice sa ulicama Cvjetka Popovića i Karađorđeve, radi izvođenja radova na ugradnji „potapajućih stubića“ u zoni privremene zabrane saobraćaja.

Privremena obustava saobraćaja počinje 9.10.2019. i traje do 31.10.2019. godine, u periodu od 7.00 do 17.00 časova.

Opština Prnjavor

6 Comments

 1. Primitivizam teski. Vijest se odnosi na postavljanje potapajucih stubova kako bi se povecala sigurnost djece i ostalih pjesaka u vremenu kada je zabrana prolaza motornih vozila a vi ste se uhvatili Bogdana N. Niko nije rekao svaka cast nacelniku sto ideje pretvara u djelo. Eto takav smo narod i onda se cudimo k’o fol zasto nam je drustvo “pogano”

  • Pa o tom se i govori! Da nema ljudi kao što je Nikolić mali ništa ne bi uradio! On je samo za selfi a za praktične stvari je “truba”!

 2. To je zalosno sto se jedan doktor nauka spusta na nivo idiota kao sto je Nikolic.On i Sranjo Rover isli u specijalno odjeljenje do 4 razreda i to im je bio maksimum. A sad Nikolić ima zvanje, jebem ti drzavu i ljude.

 3. Ako će postavljanje stubica riješiti bahatost prnjavorskih gazda i gazdića koji istu koriste da se parkiraju ispred ugostiteljskih objekata podržavam! Ali ako će se njima podijeliti po jedan ključ ona bi trebalo da se podijeli i dijasporcima! Jer i oni isto imaju pravo da se foliraju sa mašinama!

 4. Da li je Nikolic vec zaduzio jedan kljuc za spustanje stubica da moze da ude u glavnu ulicu. Ipak je on opasan tip, kako ce dobiti po onoj stvari nije ni svjestan.

  • Nikolić je gospodin čovjek, desna ruka našeg načelnika! Po onoj latinskoj” sličan se sličnom raduje”! Ipak i on kao naš načelnik ima naučno zvanje. A finansiski je podržao kada je god trebalo!
   Živio SNSD!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*