Prijem za pobjednike akcije „Izbor najuređenijeg dvorišta“ (FOTO)

Za ovogodišnje pobjednike akcije „Izbor najuređenijeg dvorišta“ danas smo organizovali prijem i uručili im novčane nagrade.

Laskave “titule” najuređenijih” osvojili su: balkon Dragane Кljunić, u kategoriji najuređeniji balkon, dvorište Zajednice etažnih vlasnika Prnjavor, ulica Vlade Vinčića, u kategoriji zajednice etažnih vlasnika, Izletište „Ivel“, u kategoriji dvorište poslovnog subjekta, organizacije i javne ustanove, domaćinstvo porodice Sibinčić, u kategoriji domaćinstvo na selo i dvorište Nikoline Janjić, u kategoriji privatno dvorište.

Još jednom iskrene čestitke pobjednicima, sa željom da nastave i dalje uređivati i uljepšavati dvorišta, jer na taj način uljepšavaju i našu opštinu.

Izbor najuređenijeg dvorišta ima za cilj, da podigne svijest o značaju očuvanja i uređenja životne sredine. Zbog aktuelne pandemije, pravila izbora su izmijenjena, glasalo se u pet kategorija, a putem elektronske pošte stiglo je 36 prijava.

3 Comments

  1. Što se vi ne kandidujete pa imate svoje ,kako rekoste ,,poslusnike”,ovo nikakve veze sa politikom nema.Menjajte svet i svest ljudi na lepsi nacin .Sretno!

    • Od kada je praksa da neka zvanicna dešavanja organizuju preko privatnih sistema komunikacije gdje pojedinac odlucuje ko moze glasati, a ko ne.

  2. Ovo je sranje od izbora jer su mogli glasati samo Darkini poslušnici, kome još Tomaš treba?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*