4 Comments

  1. Срби, и после 200 година, од штетног рада лажног реформатора,још увијек славе његов лик и дјело и вриједну и надарену дјецу називају Вуковцима! То је злочин према рођеној дјеци.

    Када се само површно анализира живот и дјело Вука Караџића и последица које је нанио тзв. реформом српског језика лако се уочавају нелогичности и празнине, на које су познате личности упозоравали ондашњу српску јавност. Нажалост, побиједио је неписмени Вук који је иза себе имао моћну подршку Ватикана и Беча. Вук је само био познат у пројекту, фрустрирана сподоба која је уживала у изненадној слави а на велику штету по српско писмо и књижевност, и СПЦ.
    Својим штетним деловањем био је одмах иза комунистичке владавине, па тек трећи је била окупација Османлија. Четврти на тој листи штеточина били би садашњи српски намесници!

    Све бајке које се о Вуку уче у школама су гомила глупости, најобичније лажи. За почетак другог размишљања о лажном реформатору препоручујем књигу Тајне Вукове реформе, од М.Самарџића; има је на интернету, у пдф издању.

    Дефинитивно, Срби ништа не знају и, што је најгоре, неће да сазнају!

  2. Lagano on Tijanu posadi pored sebe …..svaka cast za ove mlade ljude i da se nikada ne ugledaju na bilo koji politicki slam !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*